Актьорът Дарин Ангелов най-накрая преживя предателството на съпругата си и

...
Актьорът Дарин Ангелов най-накрая преживя предателството на съпругата си и
Коментари Харесай

Дарин Ангелов върти любов с известна гимнастичка

Актьорът Дарин Ангелов най-сетне претърпя измяната на брачната половинка си и реши да даде късмет на нова обич в живота си. От няколко месеца мъжкият секссимвол на родното кино и телевизия върти обич с известна гимнастичка. 

За новата световна двойка към този момент се знае в техните среди, а те по никакъв начин не се и крият. Но до момента никой не е заподозрял, че сред тях прехвърчат любовни искри. 

Панелистът от " На кафе " Дарин Ангелов върти обич с гимнастичката Невяна Владинова. Двамата към този момент не крият връзката си и се появяват на всемирски събития дружно. Наскоро посетиха дружно премиерата на кино лентата " Пътят ", от където разполагаме и с техни фотоси, написа show.blitz.

Преди да я срещне, Дарин тотално се беше отчаял от живота и по-специално от дамите. " За мен дами не съществуват към този момент, посвещавам се на детето си ", споделяше до неотдавна пред другари. Но Невяна е съумяла да промени мирогледа по този проблем и да го накара да се усеща още веднъж жив и харесван, да вижда смисъл в бъдещето. 

Припомняме, че жена му Антония Русева го заряза поради различен мъж. Говори се, че настоящият ухажор на Антония не е от артистичните среди. Става въпрос за посочения за наркобос Кирил Киров – Руския. 

Новата на Дарин е някогашна състезателка по художествена гимнастика и дясната ръка на Илиана Раева.
 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР