Остават само няколко седмици до връчването на наградата за най-добруя

...
Остават само няколко седмици до връчването на наградата за най-добруя
Коментари Харесай

Дидие Дешам застава твърдо зад Карим Бензема в борбата за „Златната топка“

Остават единствено няколко седмици до връчването на премията за най-добруя футболист през миналия сезон - „ Златната топка “. С това се усилват и прогнозите за нейния притежател. Поредната такава идва от националния селекционер на Франция - Дидие Дешам, който стиска палци на Карим Бензема.

„ Надявам се, че ще я вземе той, тъй като я заслужава поради всичко, което реализира с клуба си през сезона, където завоюва значимите трофеи, както и с нас, където предходната есен ни оказа помощ, да спечелим Лигата на нациите “, сподели Дешам пред RMC.

От началото на сезон 2022/23 Бензема не е играл изключително доста мачове, тъй като страда от травма, само че през предходната акция се трансформира в несъмнено най-хубавия състезател в Шампионската лига, в испанското състезание изведе Реал Мадрид до купата, а, както селекционерът на „ петлите “ самичък уточни, имаше основна роля и за Лигата на нациите.

Ако в предишни години е имало прочут спор сред няколко топ спортисти, то тази година би било несериозно да слагаме който и да било на равнището на Бензема.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР