38-годишният певец Теему Кейстери, който под псевдонима Windows95man представи Финландия

...
38-годишният певец Теему Кейстери, който под псевдонима Windows95man представи Финландия
Коментари Харесай

Феновете на Евровизия 2024 бяха шокирани от полугол певец от Финландия

38-годишният артист Теему Кейстери, който под псевдонима Windows95man показа Финландия на състезанието за ария на Евровизия 2024 в Малмьо, Швеция, с песента „ No Rules! “, съумя да впечатли публиката. Вярно, не става дума толкоз за вокалите, що се касае за външния му тип.

Той излезе на сцената на Малмьо Арена с шапка, изрязана тениска и разголени прашки, които не се виждаха отдалеко. Певецът отдалеко създаваше усещането, че е гол от кръста надолу, а опитите му да прикрие голотата си, като че ли инцидентно, още повече разпалваха въображението на публиката. По някое време къси панталони се спуснаха от горната страна и след секунди Кейстери танцуваше по-облечен, пускайки фойерверки.
 Windows95man, Евровизия 2024, огромен край Финландският певец се усещаше много удобно в тази визия Снимка: windows95man/instagram
Това облекло провокира вълна от полемики и рецензии в обществените мрежи.

„ Хаотично, единственото, което остана на Евровизия “, „ Няма правила на Евровизия 2024 “, „ Евровизия беше убита тази година... “, „ Не разбирам този тип комизъм “, „ Извинете?! той в действителност гол на шоуто?! Какво става ", " Кой разреши на Финландия да пусне полугол мъж на сцената? ", " Финландия??? Моля, кажете ми, че този човек не е гол? " - написаха в мненията десетки възмутени.

Самият Windows95man, който в последна сметка зае 19-то място, е удовлетворен от номера си.

„ Синът ми, всички младежи и всички баби, мисля, че доста харесват шоуто ми и... децата и старите хора към този момент не се интересуват от това, както и на мен не ми пука за това. Това, че виждате малко от задника ми, не е кой знае какво... в действителност не е елементарно постоянно да бъда себе си ", сподели той преди представлението.
Според изпълнителя песента отразява отношението му към живота.
„ Това е просто описване на история без правила, което е мотото в моето изкуство, с което се занимавам повече от 10 години ", сподели скандалният реализатор.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР