Основателят и лидер на Националния фронт за спасение на България

...
Основателят и лидер на Националния фронт за спасение на България
Коментари Харесай

Валери Симеонов ще води листата в Бургас

Основателят и водач на Националния фронт за избавление на България Валери Симеонов ще поведе листата на Патриотичната коалиция – Воля и НФСБ във Втория многомандатен изборен район-Бургас. Това е решение на съвещание на районния съвет на партията, съобщи Флагман.бг.

Издигането на Симеонов като лидер на Бургаската листа не е ненадейно. През всичките парламентарни избори дотук той постоянно е бил подложен на водещата позиция, приемайки по този метод отговорността за триумфа на всяка акция.

„ Вярвам и нямам подозрение, че бургазлии са оценили действително свършеното от мен – както в персонален проект, по този начин и на партията НФСБ, през миналите 4 години в 44-ото Народно събрание. Това ми дава правото да считам, че мога да изляза с чиста съвест пред тях, в очакване на тяхната поддръжка. Работех напълно за положителното на народа си и свършеното се вижда в края на този мандат”, сподели Симеонов пред Флагман.бг.

За него работата му като вицепремиер, в извънредно комплицирана икономическа конюнктура, е дала забележим резултат в интерес на елементарните хора, изтръгвайки от ръцете на хазартната олигархия стотици милиони левове и прехвърлянето им назад за потребностите на елементарния човек. В предизборната си акция той счита да напомни и други свършени персонално от него каузи в отбрана на държавния интерес – и като е бил в Министерски съвет, и в Народното събрание като негов заместник-председател. По време на съвещанието е станало известно и решението на централата на НФСБ да уточни зам.-председателя на НФСБ Борис Ячев за лидер на листата в Пловдив-област.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР