Осман Дембеле изглежда наистина е подложен на масирана вътрешна атака

...
Осман Дембеле изглежда наистина е подложен на масирана вътрешна атака
Коментари Харесай

Шави: Отсъствието на Дембеле не ни се отразява по никакъв начин

Осман Дембеле наподобява в действителност е подложен на масирана вътрешна офанзива от Барселона, откакто сътрудникът му разкри, че се възнамерява той да бъде изваден от титулярния състав в отговор на нежеланието му да води договаряния за нов контракт. Старши-треньорът Шави в това време на процедура се отхвърли от своя нападател, макар че точно той регистрира най-сериозен напредък в играта си от назначението на наставника.

„ Дембеле е значим, само че решението е на клуба и всички сме съгласни с него. Аз персонално не мисля, че отсъствието му се отразява по някакъв метод на тима “, сподели Шави пред фенското издание Barca Center, представен от Фабрицио Романо.

Френското крило се трансформира в една от най-скъпите покупки в историята, когато през 2017 година дойде от Борусия Дортмунд, само че поредицата от травми и деянията на ниска самодисциплина му костваха огромна част от времето на „ Ноу Камп “. Днес той намира още веднъж най-хубавата си форма, само че точно в този интервал бе взето решението да бъде изваден от състава.

Смята се, че Челси е един от отборите, които демонстрират интерес към някогашния френски национал, като даже „ лондончани “ оферират известна трансферна сума, с цел да го привлекат още през януари в редиците си. От лятото обаче той ще може да играе, където реши, тъй като контрактът му с „ каталунците “ изтича на 30 юни тази година.

Barça manager Xavi on Ousmane Dembélé to leave immediately: “Dembélé is important but it's a club decision and we all agree - I don't think his absence has affected the team”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР