Демократът на Вашингтон, окръг Колумбия Кметът Мюриел Боузър се изправи

...
Демократът на Вашингтон, окръг Колумбия Кметът Мюриел Боузър се изправи
Коментари Харесай

Кметът на окръг Колумбия бе ограбен за полет с частен самолет до турнир по голф, докато престъпността продължава, рейтингите на одобрение се покачват

Демократът на Вашингтон, окръг Колумбия Кметът Мюриел Боузър се изправи пред гнева на критиците през миналата седмица, че взе частен аероплан на шампионата по голф The Masters, защото жестоката престъпност продължава да изтезава нейния град.

Боузър, който в този момент се занимава с рейтинг на утвърждение при свободно рухване, пътува със старши консултант със аероплан, принадлежащ на Джоди Макклийн, изпълнителен шеф на недвижими парцели и донор на акцията на кмета, на повече от 500 благи до Аугуста, Джорджия, за шампионата на 13 април.

Първоначално Баузър беше подложена на критика, че въобще е пътувала до The Masters за стотинката на данъкоплатците, само че откакто новините се разчуха, тя взе частна аероплан — макар че разноските бяха поети от McClean — критиците се обърнаха към обществените медии, с цел да изразят разочарованието си.

Мюриел Баузър, кмет на окръг Колумбия, по време на изявление във Вашингтон, DC, Съединени американски щати, в петък, 13 октомври 2023 година (Tin...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР