Сватбено настроение завладя Кухнята на Ада в епизода на най-горещото

...
Сватбено настроение завладя Кухнята на Ада в епизода на най-горещото
Коментари Харесай

Шеф Ангелов организира троен годеж за финалистите в Hell’s Kitchen 6

Сватбено въодушевление завладя Кухнята на Ада в епизода на най-горещото кулинарно риалити довечера. Финалистите в шестия сезон изненадващо предложиха брак на своите половинки и получиха заветното “Да ” от тях. Майсторът на месото от тима на Златните Гатьо пък чу звучното “Не ” за своето пържено пиле, което попари упоритостите му да завоюва звездната победа този сезон.

Денят за финалистите в най-горещото кулинарно риалити стартира извънредно прочувствено. Те получиха писма от своите майки, в които бяха изразени поддръжка и обич, примесени с огромна доза кураж преди най-трудните борби в надпреварата. Изненадите за Станислав, Димитър и Чоткин не стопираха дотук. Дамите на техните сърца Нели, Симона и Камелия пристигнаха в Кухнята на Ада, с цел да готвят и да се борят дружно с тях. След извънредно оспорвано състезание, обичаната двойка на феновете - Димитър и Симона, завоюва специфичната премия на началник Виктор Ангелов - сантиментална вечеря за двама.

Шокиращите събития за протежетата на началник Ангелов и техните половинки обаче занапред започваха. Те получиха късмет да предложат брак на своите обичани със особено подбрани диамантени пръстени. След три отговора “Да ”, ресторант номер едно на България бе огласен от радостни възгласи и поздравления за бъдещите младоженци.

Кулинарните надпревари за тримата финалисти продължиха и в идващото предизвикателство. Те станаха рисково близки с последните трима от тима на Златните - Пеньо Гатевски - Гатьо, Бони и Александра Гърдева. Всяка една от звездите трябваше да се възползва от знанията и уменията на по-опитните си помощници, с цел да подготви свое авторско ядене, с което да впечатли началник Ангелов. Всички се показаха впечатляващо, само че първото място сграбчи тандемът на Димитър и Бони, което класира фолк дивата непосредствено за огромния звезден край на следващия ден вечер.

Александра Гърдева и Гатьо излязоха в пряк дуел, след който водачът на Златните Гатьо напусна Hell’s Kitchen вечно. Утре вечер в кулинарно шоу номер едно следва звездният край, който ще изправи върлите врагове Бони и Гърдева една против друга за заключителен конфликт.

Не пропускайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 в сряда, 15 май, от 20:00 ч. по NOVA. Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в уеб страницата и формалните профили на предаването във Фейсбук, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада ” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР