Шоуто за танци Dancing Stars има своя нов шампион!След епичен

...
Шоуто за танци Dancing Stars има своя нов шампион!След епичен
Коментари Харесай

Приключи Dancing Stars! Това са кралят и кралицата на бала

Шоуто за танци Dancing Stars има своя нов първенец!

След героичен край и зрелищна борба двойката на Неделя Щоноваи Атанас Месечковдоказа, че е овладяла висшия пилотаж в танците и подвигна високо купатата, получавайки купата „ Крал и кралица на бала “.

Грандиозният женски край на танцовото шоу сблъска четири ослепителни, дисциплинирани и надъхани за успеха звездни дами.

Синоптичката Натали Трифонова, неврологът Неделя Щонова, олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и певицата Дара се хвърлиха в зрелищен танцов маратон, откакто минаха през серия танцови тествания по време на формата.

Припомняме, че преди месеци 16 звездни персони от шоубизнеса, културата и спорта се впуснаха в дебрите на ритъма на самбата, валса и тангото. Това бяха Неделя Щонова, Натали Трифонова,DARA, Емануела, Mила Роберт, Нона Йотова, Боряна Баташова, Ивет Горанова, Филип Буков, Даниел Пеев-Дънди, Папи Ханс, Валери Григоров, Емрах Стораро, Виктор Стоянов, Серафим Тодоров и  Свилен Ноев.

Сред серия от провокации обаче спечелилите са единствено двама - Неделя и Атанас.

Форматът  Dancing Stars ” е основан през 2004 година и бързо се трансформира в международен феномен, който се осъществя в 61 страни по света, измежду които Австралия, Съединени американски щати, Индия, както и в доста европейски страни. В Съединени американски щати известното шоу е притежател на 18 награди „ Еми “ в категориите постановка, кинематография и костюми, а през 2021 година за най-хубава хореография за риалити стратегия. Във Англия печели „ Златна роза “ за най-хубаво вариететно шоу за 2007 година, като се състезава с риалити стратегии от още 12 страни. 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР