Още в понеделник ПГ Продължаваме Промяната - Демократична България ще

...
Още в понеделник ПГ Продължаваме Промяната - Демократична България ще
Коментари Харесай

Кирил Петков: Внасяме законите за службите в понеделник

Още в понеделник ПГ " Продължаваме Промяната - Демократична България " ще внесе законопроектите за промяна в службите за сигурност. Това разгласи във видеобръщение Кирил Петков, съпредседател на ПГ " Продължаваме Промяната - Демократична България " във видеообръщение от австрийския парламент, публикувано от пресцентъра на партията и оповестено на фейсбук страницата  на Кирил Петков.

" Ако господин Борисов не желае да ги прави тези промени - дано съобщи за какво, в случай че желае - дано не бавим нито ден повече, тъй като отговорността е пред всички нас ", съобщи Петков.

И добави:

" Днес сме в Австрийския парламент, имах срещи с депутати от ръководещите партии, опозиционните партии и тематиката за Шенген, а най-важното за Шенген е тематиката " Сигурност " - сигурност на границите, осведомителна сигурност, сигурност на цялото шенгенско пространство ", означи Петков, след което увери, че държавното управление на учен Николай Денков ще направи всичко допустимо да обезпечи сигурността, която е нужна за шенгенското пространство и да потвърди на сътрудниците, че това е допустимо. Ние от Народното събрание, би трябвало да създадем същото ". 

Темата със службите за сигурност е един от целите на държавното управление, обявени от " Продължаваме Промяната - Демократична България " и бе мотив за напрежение сред парламентарно показаните сили, подкрепящи държавното управление на акад. Денков. От ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи в началото поддържаха концепцията, обявена от ген. Атанас Атанасов за обединение на военно и цивилно разузнаване, само че след това от Движение за права и свободи настояха, че в този момент е война и не е време за структурни промени. 

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР