Още в неделя вечер разпоредихме на Държавна агенция национална сигурност

...
Още в неделя вечер разпоредихме на Държавна агенция национална сигурност
Коментари Харесай

Гълъб Донев с апел към медиите при отразяването на взрива на Кримския мост

" Още в неделя вечер разпоредихме на Държавна организация национална сигурност да стартира инспекция за маршрута на камиона в резултат на изявления в медиите, че маршрута на камиона се свързва с камиона ", заяви служебният министър председател Гълъб Донев.

" Моля, да коментирате тематиката с отговорност за това, че тази теза основава опасности, както за националната сигурност, по този начин и за въвличането на България в една тематика, която не би трябвало да се експонира по този начин в медиите. Това за " българска диря " с камиона е в медийни изявления. Апелирам към Вас за отговорност. Използването на това фразеология, допуска съучастничество ", съобщи Донев, обръщайки се към медиите в България.

" България няма съучастничество в подготовката на гърмежа на Кримския мост, няма такова обвиняване, отправено публично от съветската страна ", разгласи Донев.

" България е на кръстопът, минават доста камиони и товари, тъй че дано да изчакаме резултатите от инспекцията. България не се показва като намесена във гърмежа, обвързвана е само като точка в маршрута. Всички документи, с които разполагат митническите управляващи и органите ва Министерство на вътрешните работи ще бъдат изяснени и информацията ще бъде предадена на способените органи. ", добави Донев.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР