Още преди управляващото мнозинство да създаде новата комисия за борба

...
Още преди управляващото мнозинство да създаде новата комисия за борба
Коментари Харесай

Случаят Цветанов бе превърнат в пунта мара

Още преди ръководещото болшинство да сътвори новата комисия за битка с корупцията, която сплоти в себе си няколко организации и дирекции, се предполагаше, че мегаорганът ще бъде следващата " пунта мара ". С дейностите си КПКОНПИ затвърждава тези убеждения с всеки минал ден. И вместо да бори корупцията, тя неистово се опита да замита под килима подозренията за такава.

Недосегаемият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов е единствено едно от доказателствата за това, че комисията е напълно подвластна от статуквото и няма по какъв начин да удовлетвори желанието на обществото за повече правдивост. Вече два месеца КПКОНПИ мълчи дали е извършавала инспекция на Цветанов през 2015 година, която е завършила с противоречие в имуществото му от 119 000 лв..

Документът беше оповестен от уеб страницата " Биволъ " в края на март, само че от този момент достоверността му не е била доказана от комисията, макар че шефът ѝ Пламен Георгиев даде обещание това да бъде направено. Като се имат поради корупционните кавги, в които самият Георгиев е заседнал, не е изненада, че не съблюдава думата си. Той беше заставен да излезе в отпуск, откакто стана ясно, че е пропуснал да заявява апетитна тераса от 186 кв. м, която е вписана в нотариалния му акт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР