Организираните фенове на ЦСКА София обявиха, че официално снемат доверието

...
Организираните фенове на ЦСКА София обявиха, че официално снемат доверието
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА София свалиха доверието си от ръководството на клуба

Организираните почитатели на ЦСКА София оповестиха, че публично снемат доверието си от управлението на клуба и предизвестиха, че е допустимо да подхващат " крути ограничения ", в случай че не видят позитивна смяна.

Позицията на " Фен клуб Сектор Г " идва няколко дни след раздялата с треньора на " алените " Стойчо Младенов и по-малко от 24 часа след " армейците " и на доктрина изгубиха късмет да се борят за купата, а Лудогорец стана първенец за 11-и следващ път.

" Считано от през днешния ден, нашият предел на самообладание към аматьорщината в ЦСКА е преминат. Няма да толерираме повече нито ден подобен метод на ръководство на обичания ни клуб и публично снемаме доверието си в актуалното управление. Ако и отсам натaтък няма смяна към по-добро, резервираме правото си на следващи дейности и крути ограничения в името само и единствено на най-важното нещо в нашия живот - ЦСКА СОФИЯ ", се споделя в декларацията, подписана от множеството проведени фенски фракции на " алените ".

Цялата позиция на последователите на " алените ":

" Фен клуб Сектор Г " е организация, за която през годините ползите на ЦСКА и Северната естрада са били с приоритет пред безусловно всичко останало. Както казахме и след първия 1/2-финал със " Славия " - не сме нито слепи, нито глухи, за това пристигна моментът да чуете и нашата позиция.

Ще стартираме с далечната към този момент 2015 година Гриша Ганчев пое ЦСКА с обещания за ярко бъдеще и безоблачни хоризонти. Всеки от вас помни сезонът във " В " група и това, което последва на финала с " Монтана ". Неслучайно я нарекохме " Купата на нашите фантазии "...

Няма да влизаме в елементи и детайлности какво последва по-късно, тъй като няма да ни стигне нито времето, нито мястото. Ще кажем единствено, че оценяваме, че емблемата и активите на остарялото сдружение бяха закупени от страна на управлението. Без този акт идентичността и историята на нашия клуб в никакъв случай нямаше да бъдат там, където принадлежат - на ст. " Българска войска ". И с това се изчерпва всичко положително, което можем да кажем.

Годините минаваха една след друга, а всеки един сезон, като че ли като дежа вю, започваше и завършваше по един и същи метод. Треньорите идваха и си отиваха по безусловно еднакъв обичай - Нестор Ел Маестро, Любо Пенев, Бруно Акрапович, отново Любо Пенев, най-после и Стойчо Младенов. Не остана неопетнена легенда и светла персона, обвързвана с ЦСКА, която да не падна жертва на вътрешните игрички и интриги от страна на играчи, бившо-настоящи основни скаути, селекционери и гравитиращи към мощните на деня субекти. И постоянно откакто бе свършила към този момент своята работа - да закрепи имиджово ситуацията на управлението след следващото уволняване и скандал. Таралежите май не изядоха змиите, а институцията " треньор на ЦСКА " към днешна дата е тотално обезценена.

Какво да кажем за цялостния модел на ръководство? Или по-скоро тоталната липса на подобен? Отдел " Маркетинг " на практика не съществува, а всеки един от вас знае какво изпитание коства да си закупиш формален продукт на клуба преди началото на всеки сезон. Отдел " Връзки с обществеността " и методът, по който клубът неглижира информационните си канали със своя хипотетичен максимален актив - публиката, води до липса на противоположна връзка и всякаква визия за настоящите настроения и трендове измежду алената общественост. Таблото на Армията не работи тъй като...няма кой да го включи. Лекари в клуба няма. За школата не желаеме и да отваряме тематиката. На съвсем всички равнища царува един всеобщ безпорядък.

Безспорен факт е, че това управление получи най-големия картбланш и заем на доверие, които управническо тяло е получавало в историята на ЦСКА от страна на почитателите. Но към днешна дата резултатите, които виждаме отсреща, са отчайващи. И, апелирам ви, " заплатите се заплащат в точния момент " е безусловно естествен развой в връзките сред всеки един шеф и неговите подчинени, а не грандиозно достижение.

Както и не можем да приемем, че второто място е цел за ЦСКА, а да се борим за купа е " големеене ".

oт Animals, Оffenders, МC, Оffice boys, Legion, Столична група, ГОРДИ, Butcher`s Brothers, Червен Кюстендил, Boys Vidin, Дивизия Монтана, Youths Blagoevgrad, Разлог, Чирпанъ, UCSH Самоков, CSKA SOFIA UK, Trapeza Boys, Армейците от " Сектор В ", Бригада Бургас, Перспектива, Армейци Търновград, CSKA SOFIA Old School ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР