Организаторите от мотоклуб Лястовица 33 канят всички на тазгодишния събор

...
Организаторите от мотоклуб Лястовица 33 канят всички на тазгодишния събор
Коментари Харесай

Канят на събор в местността Сайганица край Кипилово

Организаторите от мотоклуб " Лястовица 33 " канят всички на тазгодишния събор в местността Сайганица край Кипилово.

" Тази година, както е по традиция, ще можете да се насладите на разнообразна музика, държейки студена бира в едната ръка и порция прясно изпечено агнешко в другата. За настроението ни този път ще се погрижат надарените реализатори от Дует Перфект, орк. Варненци, бандата Raising Hell, които вършат зашеметяващи кавъри на Iron Maiden, заредените с огън девойки от Second to None и... Милена, Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени.

Освен музикална стратегия, сме планували и голям брой други занимания. И тази година ще можем дружно да се насладим на мистичния танц на нестинарите, да се порадваме на стънт шоу и да се разходим до крепостта Калето. Също по този начин ще можем да участваме в голям брой занимателни игри, чиято цел е да открият кои са най-силните, най-смелите и най-веселите измежду нас.

Няма по какъв начин да минем и без обичайна обиколка на гр. Котел,,В чест на Г.С.Раковски “ Революционерът е знак на града и заради тази причина мото-шествието приключва на площада пред паметника му, с цел да се отдаде респект на героя.

На помощ против глада и жаждата ще се изправят нашите смели другари зад бара, които неуморно ще подготвят за вас скара, пържени картофи и салати, ще наливат бира и даже ще опекат някое друго чеверме, в Балкана сме все пак…

Освен за огромните, сме организирали занимания и за най-малките. Децата ви ще могат да лудуват на воля дружно с връстниците си в особено обособения детски ъгъл. За тяхното въодушевление пък ще се грижи аниматор. За да не останат малчуганите по-назад, сме приготвили и детски игри, в които ще могат да печелят специфични награди.

Очакваме ви!

P.S. Тази година желаеме да обърнем внимание и на нашия безконечен хазаин – планината. Котленският Балкан се слави със своите вековни букови гори и тучни ливади, които дават живот на хиляди горски жители. Именно по тази причина местността е заселена още през Каменната епоха, а в продължение на хиляди години нашите предшественици са изкарвали там стадата си, защото лете планината се трансформира в „ остров от зеленина “, предлагащ студена вода и свежа трева за животните и отморяваща сянка за хората.
Затова ви молим да се отнасяте с почитание към „ домакина “ и да не изхвърляте боклуци отвън обозначените места, с цел да може и нашите деца да се радват на природата, по този начин както нашите предшественици са я запазили за нас! ", споделят уредниците.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР