Организаторите на в Токио решиха да забранят на чуждестранните зрители

...
Организаторите на в Токио решиха да забранят на чуждестранните зрители
Коментари Харесай

Решено: Без чуждестранни зрители на Олимпиадата в Токио

Организаторите на в Токио взеха решение да забранят на задграничните фенове да участват на игрите това лято заради пандемията на ковид. Това съобщи ръководителят на организационния комитет Сейко Хашимото, представен от БНР.
Решението е взето по време на онлайн петстранна среща с Международния олимпийски комитет, Международния параолимпийски комитет (IPC), градското държавно управление на Токио и японското държавно управление, сподели Хашимото на конференция. Президентът на МОК Томас Бах и шефът на IPC Андрю Парсънс почетоха решението на Токио, когато разглеждаха сигурността на участниците в игрите, както и тази на японските жители.
 Япония ще организира Олимпиадата без задгранични фенове? Япония ще организира Олимпиадата без задгранични фенове?
Властите на Страната на изгряващото слънце се притесняват от утежняване на обстановката с пандемията и новите по-заразни варианти на вируса, от...
Игрите в Токио бяха отсрочени от предходната година заради пандемията и би трябвало да започват на 23 юли. Факлата с олимпийския огън би трябвало да тръгне на 25 март от Фукушима на фона на непоколебим хигиеничен протокол.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР