Организаторите на престижния международен конкурс AUTOBEST обявиха имената на финалистите и претенденти

...
Организаторите на престижния
международен конкурс AUTOBEST обявиха
имената на финалистите и претенденти
Коментари Харесай

AUTOBEST 2018: И финалистите са …

Организаторите на престижния международен конкурс AUTOBEST обявиха имената на финалистите и кандидати за наградата AUTOBEST 2018. До финалната фаза на надпреварата доближават Citroen C3 Aircross, Ford Fiesta, Honda Civic, Opel Grandland X, SEAT Ibiza и Volkswagen T-Roc, като един от тях ще бъде избран за Best Buy Car of Europe in 2018.

На 29 и 30 ноември, журито на състезанието AUTOBEST ще създадат общ тест на шестте автомобила пистата Вайрано, Италия, а победителят ще бъде разгласен на 15 декември.

“В AUTOBEST вършим едни от най-адекватните и подробни проби в моторните медии ”, коментира Иля Селиктар, президент на журито AUTOBEST. “През предходната година, в отлично съдействие с ASC Vairano- изпитателното трасе на водещото италианско автомобилно списание Quattroruote, с член в AUTOBEST, стартирахме нашите сравнителни проби на писта и шосе. Също така станахме пионери и със стартирането на най-модерния формат Q & A съвещания в автомобилната промишленост ”, допълва Селиктар.

Традиционно, преди оповестяването на основния победител, журито на AUTOBEST публикува и част от отличените в останалите подкатегории на състезанието. Наградата ECOBEST 2017, присъждана за най-забележителни постижения в областта на екологичните технологии и планове, е за групата PSA за тестванията за разход на гориво в действителни пътни условия в сътрудничество с Bureau Veritas, T & E и France Nature Environment (FNE).

Отличието DESIGNBEST отива при Марек Райхман, шеф дизайнер на Aston Martin Lagonda, SEAT печели признанието SMARTBEST 2017 за консолидираното на виртуалния помощник Alexa на Amazon в автомобилостроенето, а Toyota получава наградата SAFETYBEST за въвеждането на модерната си Safety Sense система, като стандартно съоръжение, в съвсем цялата си гама артикули (92% от всички коли на марката в Европа).

Победителите в останалите осем категории- MANBEST, COMPANYBEST, TECHNOBEST и SPORTBEST, ще бъдат оповестени на по-късен стадий.

Победител в състезанието AUTOBEST през миналата година стана напълно новото пазарно предложение на

В журито AUTOBEST участват представители на 31 европейски страни, което го прави най-голямото без значение в света по брой на население на представлявани страни.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР