Toyota Corolla влиза в моделната година 2024 i нови цветове

...
Toyota Corolla влиза в моделната година 2024 i нови цветове
Коментари Харесай

Toyota Corolla със свежи цветове и нови технологии

Toyota Corolla влиза в моделната година 2024 i нови цветове и технологии във версия с 5 порти и комбито Touring Sports. Ревизираното пето потомство хибридни задвижвания не престават да обезпечават силовата част - 1,8-литровият хибрид със 103 кВт/140 к.с. и 2,0-литровият хибрид със 144 kкВт/196 к.с. съчетават удоволствието от шофирането с висока успеваемост. Corolla е един от най-икономичните коли в компактния клас и в двете версии с смесен WLTP разход от 4,4 до 4,9 литра на 100 километра.

Финалните линии са приключени от новото боядисване: цветът Super Green Metallic, разполагаем извънредно за оборудването GR Sport, в комбиниране с контрастиращия черен бляскав покрив акцентира спортния темперамент на компактните модели на Toyota. Corolla GR Sport разполага и с спомагателни дизайнерски акценти в Liquid Black. Те основават резултат на сатениран хром върху външните огледала, вложките на праговете и долната декоративна лента на предния спойлер.

Като сътрудник за подвижност за Олимпийските и Параолимпийските игри през 2024 година в Париж (26 юли до 8 август 2024 г.), Toyota към този момент предлага линията съоръжение на Team Germany за общо 10 модела - в това число Corolla с 5 порти и Touring Sports.

Дори в базовата версия, Toyota Corolla е богато оборудвана и има, наред с други неща, дигитален инструментален панел, 10,5-инчов сензорен екран, в това число облачна навигация, Apple CarPlay и Android Auto като стандарт. Двузонов автоматизиран климатроник и най-новото потомство на Toyota Safety Sense, в това число адаптивен круиз надзор, помощник за поддържане на лентата и следене на лентата и камера за заден ход също са общоприети за всяка Corolla.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР