Genesis има нова подмарка за спортни автомобили, която ще се

...
Genesis има нова подмарка за спортни автомобили, която ще се
Коментари Харесай

Genesis G80 Magma

Genesis има нова подмарка за спортни коли, която ще се конкурира с Mercedes-Benz AMG и BMW M, и се споделя Magma.

Magma беше показана предишния месец на автомобилното ревю в Ню Йорк 2024 с разкриването на концепцията GV60 Magma. На автомобилното ревю 2024 в Пекин  Magma последва своята истинска идея с нов дизайн, основан на електрифицирания G80.

Високопроизводителният седан се назовава G80 EV Magma и се отличава с усъвършенствания, които са още по-екстремни, в сравнение с при предходната идея, основана на GV60. Той показва и новия цвят Acme Blue, който е извънреден за китайския пазар и е въодушевен от синия нюанс, който се следи в горещите пламъци.

G80 EV Magma се отличава с намалената си стойка и разширеното си шаси. Решетката на радиатора и предната част са неповторими за концепцията и към тях се причисляват напомпани калници, нова задница и 21-инчови джанти с аеродинамично покритие, минаващо по продължение на джантата.

 width=

Genesis също по този начин модернизира шасито със спортно настроено окачване, което води до по-широка диря, както и мощен спирачен пакет с вентилирани ротори начело и откъм гърба. От Genesis също по този начин обявиха, че колелата са с олекотена структура, с цел да се понижи неопорната маса.

За интериора дизайнерите са употребявали композиция от алкантара, ватирана кожа и въглеродни нишки. Карбоновите нишки се отличават със синя плетка, която подхожда на екстериора.

Не са разкрити спецификации на задвижването. Стандартният електрифициран G80 разполага с батерия с потенциал 87,2 кВтч, а в най-мощната си настройка има двумоторна трансмисия за задвижване на всички колела, която обезпечава оптималната мощ 365 к.с.

Genesis също по този начин не загатва проектите за произвеждане на концептуалния G80 EV Magma, само че специфичният седан G80 Magma с газово задвижване, който беше показан предишния месец в Ню Йорк, ще бъде пуснат на пазара в Западна Азия в бъдеще. По време на дебюта не бяха разкрити никакви детайлности за автомобила.

Genesis също употребява автомобилното ревю в Пекин, с цел да показа обновен електрифициран G80. Пълните детайлности са непокътнати до пазарната премиера по-късно тази година, само че Genesis удостовери малко по-дълго междуосие, което е от изгода за пасажерите на задните седалки, нови 19-инчови джанти в жанр " паница ", електронно следен похлупак на врата за зареждане, повече варианти за съоръжение и понижаване на равнищата на звук, трептения и неучтивост.

Автомобилният производител показа в Пекин и актуализирания GV70. Той може да се похвали с няколко стилистични промени и ще бъде пуснат в продажба в Корея през идващия месец. Пускането на пазара в Съединени американски щати евентуално е планувано за по-късно тази година, което сочи, че обновеният кросоувър ще се появи като модел през 2025 г.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР