• Петото поколение на Hyundai SANTA FE получи отличието в категорията

...
•	Петото поколение на Hyundai SANTA FE получи отличието в категорията
Коментари Харесай

Hyundai SANTA FE грабна наградата Red Dot Design

• Петото потомство на Hyundai SANTA FE получи оценката в категорията Продуктов дизайн:Автомобили и мотоциклети.
• Hyundai Motor завоюва и премията Red Dot Award в категорията Продуктов дизайн: съоръжение за къмпинг със своето портативно фенерче Multi-Lantern.
• Най-новите оценки за дизайн показват съвършенството на насочения към клиента дизайн на Hyundai Motor, основан на дейния метод на живот

Hyundai Motor Company през днешния ден затвърди лидерските си позиции в дизайна, като завоюва влиятелната премия Red Dot за 2024 година за SANTA FE в категорията Продуктов дизайн: Автомобили и мотоциклети.

Спечелвайки една от трите най-хубави награди за дизайн в света, Hyundai Motor показва устрема си към съвършенство на своя насочен към клиентите дизайн, насочен към метода на живот.

„ За нас е голяма чест да получим самопризнание от премиите Red Dot Design Awards “, сподели Санг Лий, изпълнителен вицепрезидент и началник на Hyundai и Genesis Global Design. „ Това самопризнание служи като доказателство за изключителната безрезервност, проявена от нашия екип от дизайнери-визионери, които вложиха непоколебимата си пристрастеност и отдаденост в този план, дружно с нашите сътрудничещи инженери в центъра за научноизследователска и развойна активност. Той акцентира забележителната конкурентоспособност на дизайнерската еднаквост на Hyundai на международния пазар. “

Със своята дизайнерска идея „ Open for more “, SANTA FE се концентрира върху дейния метод на живот навън, като предлага водещо в класа пространство, сходно на тераса,, което е допустимо с помощта на удълженото му междуосие и по-голямата врата на багажника. Това по-дълго междуосие също усилва пространството на третия ред седалки, осигурявайки удобно пътешестване.

Изцяло новият SANTA FE се отличава с квадратна форма и характерен контур, произлизащ от дългото междуосие и необятната зона на задната врата. Предната част на автомобила основава великолепие с високия си челен похлупак, H-образни фарове и смели калници. Н-образните дизайнерски детайли премислят емблемата „ H “ на Hyundai. Удълженото междуосие включва смела линия на покрива, мощен размер към калниците, внезапно обрисувани калници, съкратен челен надвес и 21-инчови джанти. Задната част е уравновесена и опростена с H-образни задни светлини.

Интериорът предлага обилно пространство и чувство като на тераса, когато вратата на багажника е отворена. Сгъваемите втори и трети ред седалки обезпечават водещо в класа вътрешно пространство. Изисканият интериор акцентира хоризонталните и отвесните линии с H-мотив дизайн. Високотехнологичните характерности включват панорамен закривен екран и двойно безжично зареждане. Включени са устойчиви материали, в това число рециклирана пластмаса и екологична изкуствена кожа. Цветовете на интериора и екстериора са въодушевени от естествената светлина, внасяйки ентусиазъм и жизнеспособност в всекидневието и приключенията.

Hyundai Motor завоюва също премия Red Dot в категорията Продуктов дизайн: съоръжение за намерено и къмпинг със своя Multi-Lantern. Този повсеместен артикул съчетава две функционалности, с цел да се погрижи за другите потребителски потребности. Функционира като портативно фенерче и може също по този начин да се трансформира в светлина за въодушевление с топъл цвят, когато се употребява с полупрозрачен светлинен дифузьор.

Multi-Lantern отразява задачата на компанията да основава артикули, които потребителите ще ценят дълго време, като включва познати материали като дизайнерски претекстове, с цел да обезпечи пресен, обновен външен тип. За Multi-Lantern дизайнерите са употребявали „ Horongbul “, обичайната корейска светлина, като претекст, който образно и алегорично предава чувство за непоклатимост и топлота на потребителите посредством своята форма и образни детайли.

Red Dot Award е един от най-големите международни състезания за дизайн. Наградата се разделя на три разнообразни категории — продуктов дизайн, бранд и информационен дизайн и дизайнерска идея. Наградата Red Dot: Design Concept кани дизайнери, дизайнерски студиа, компании и университети да провокират статуквото и да показват своите най-вълнуващи дизайнерски концепции и прототипи пред интернационален панел от специалисти по дизайн.

Първите коли от петото потомство на Hyundai SANTA FE се чака да дойдат в България още през юли месец.

*Източник: www.hyundai.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР