Организаторите на ежегодния международен пазар в Лагос за туристически услуги

...
Организаторите на ежегодния международен пазар в Лагос за туристически услуги
Коментари Харесай

Тазгодишното изложение „Akwaaba“ в Нигерия си партнира с турска фирма за насърчаване на медицинския туризъм

Организаторите на годишния интернационален пазар в Лагос за туристически услуги в Африка „ Akwaaba “ оповестиха партньорството си с турската компания „ Тюркоаз здравен туризъм “ (Turquaz Health Tourism), която ще бъде формален извънреден сътрудник на нигерийското ревю за Турция. Това съобщи за Българска телеграфна агенция нигерийската организация НАН, като цитира изказване на Икечи Уко, уредник на „ Akwaaba “ в Лагос.

Уко сподели, че е решил да обърне по-голямо внимание на медицинския туризъм и здравното обезпечаване на тазгодишното издание на събитието заради възходящото значение на медицинския туризъм в Африка.

Той означи, че ревюто е планувано за 31 октомври до 1 ноември 2022 година

Уко чака, че турската компания ще употребява своята мрежа и връзки, с цел да докара представители на няколко групи лечебни заведения от Турция на събитието.

Той означи, че Турция бързо се трансформира в най-популярната дестинация за медицински туризъм със своите първокласни здравни заведения и система за грижи на международно равнище.

„ Турските лечебни заведения и експерти ще бъдат показани наред с лечебни заведения от Обединените арабски емирства, Индия и други азиатски страни на първото огромно събитие за медицински туризъм в Нигерия по време на 18-тото издание на ревюто „ Akwaaba “, уточни Уко.

Източник: Българска телеграфна агенция
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР