Оралният секс отдавна не се възприема като екзотичен подарък за

...
Оралният секс отдавна не се възприема като екзотичен подарък за
Коментари Харесай

Грешките на жените при орален секс

Оралният секс от дълго време не се възприема като другоземен подарък за мъжете.
Но към момента по-голямата част от дамите го одобряват като обвързване, което би трябвало да се извършва от време на време, като не помнят, че в секса няма нищо наложително.
Ето ги и 10-те неточности, които дамите позволяват при оралнен секс:

1. Правите го, макар че въобще не ви харесва
Удоволствието идва, когато и двамата сътрудници се любуват на секса. Това е може би единственото надеждно предписание, което би трябвало постоянно да се съблюдава. Ако не желаете да му доставите наслаждение с ръка - това е ваше право и избор, и не е нужно да се поддавате на каквито и да било провокации.

2. Опитвате се да го поемете целия
Това е изцяло излишно. Пенисът няма вградено измервателно устройство и не се интересува какъв брой надълбоко се намира в устата ви.

3. Винаги го вършиме на колене
Първо, това е неловко: както за коленете, по този начин и за врата. Второ, бързо ще се уморите, а оралната обич към този момент няма да е наслаждение. Най-лесният и комфортен метод и за двамата е да го вършиме на леглото.

4. Използвате зъбите си
По този въпрос мъжете са непреклонни - няма „ малко със зъби “. Това несъмнено не им харесва. От друга страна, в случай че леко сте го докоснала, няма потребност да вършиме покруса от това. Ясно е, че няма да го захапете.

5. Не употребявате ръцете си
Не е нужно да го вършиме с уста от самото начало. Всъщност, в случай че сте изтощена, можете умерено да поставите единствено главичката на пениса в устата си, а останалата работа да свършите с ръце. Погладете основата на пениса му, поиграйте си с тестисите му, докоснете зърната му.

6. Отново и още веднъж се пробвате да го извършите в поза 69
Тази позиция е тип " заветен граал " на секса. Всички са чували за него, всеки желае да го опита, само че никой не е сигурен за какво е толкоз хубаво и прехвалено. Тази поза наподобява впечатляваща на екрана, само че в живота е комфортна единствено за единия сътрудник. Ако си от горната страна, бъди подготвена процесът да се трансформира в игра на „ дръж си ябълка от леген “.

7. Гълтате, само че с омерзение
Много внимателен миг. Ако не ви харесва, не трябва да го вършиме. Поглъщането на сперма е по-скоро психически и естетически миг за мъжа. Ако не харесвате усета, просто си кажете.

8. Забравяте за себе си
В последна сметка той ще бъде доста по-доволен, в случай че и вие се забавлявате. Едва ли ще достигнете до оргазъм, до момента в който се трудите с език, само че въпреки всичко може да ви е прелестно и занимателно, до момента в който го вършиме.

9. Не преценявате силата си
Не го стискайте, като че ли възнамерявате да го удушите или изтръгнете. Същото важи и за играта с тестисите - това е едно от най-чувствителните места на тялото на мъжа, тъй че не ги хапете. Бъдете нежна с тях.

10. Прекалено е изсъхнало
Мъжете са устроени по по-различен метод от нас и те съвсем нямат естествено смазване, тъй че не спестявайте слюнката си. Ако включите и ръцете си в програмата за облекчаване, тогава по-добре е да добавите и малко смазка към дланта си, с цел да не масажирате пениса със сухи ръце.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР