Оръжията, използвани от руската армия, трябва да бъдат модернизирани. Това

...
Оръжията, използвани от руската армия, трябва да бъдат модернизирани. Това
Коментари Харесай

Путин нареди: Модернизирайте оръжията за армията

Оръжията, употребявани от съветската войска, би трябвало да бъдат осъвременени. Това съобщи президентът на страната Владимир Путин, представен от " Ройтерс ".

" Оръжията би трябвало непрекъснато, непрестанно да се усъвършенстват, с цел да остават ефикасни. За да се реализира това, дублирам, е значимо да се подсигурява, че има дейна конкуренция сред производителите и разработчиците ", посочи съветският водач по време на съвещание на своя координационен съвет.

Новото искане на Путин идва единствено дни, откакто министър председателят Михаил Мишустин заяви, че съветският водач е сложил задача да бъде ускорено задоволяването на потребностите на съветските въоръжени сили.

Руското държавно управление би трябвало да оцени действителните потребности на своите въоръжени сили на фона на специфичната интервенция и да разшири потенциала си за такова произвеждане, съобщи министър-председателят.

Седмица по-рано пък Путин съобщи, че страната би трябвало да форсира вземането на решения по отношение на военната акция в Украйна.

Руският президент сътвори новия координационен съвет, откакто вкара военно състояние в четирите отчасти окупирани украински области, където силите му претърпяха няколко провали от украинската войска.

Още преди Путин да стартира " частична готовност " на стотици хиляди мъже предишния месец, бойците се оплакваха в обществените мрежи от извънредно незадоволително съоръжение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР