Опростени нотификации заменят позвъняванията в новата версияДо 50 потребители вече

...
Опростени нотификации заменят позвъняванията в новата версияДо 50 потребители вече
Коментари Харесай

Skype разширява груповите разговори до 50 потребители

Опростени известия заменят позвъняванията в новата версия

До 50 консуматори към този момент могат да организират групови диалози в Skype (източник: Skype)

Microsoft усъвършенства опциите на Skype за връзки през интернет. Приложението към този момент поддържа до 50 консуматори в режим на колективен диалог, което е два пъти повече в сравнение с до момента.

За елементарните консуматори сходна опция надали ще съставлява интерес, само че подобрението е добре пристигнало за бизнес потребителите, където Skype също има мощни позиции.
още по тематиката
Skype към този момент превъзхожда по този индикатор приложението FaceTime на Apple, което поддържа групови диалози с присъединяване на най-много 32 консуматори. Подобрената функционалност е налична в най-новата версия на Skype, прецизира Microsoft.

Променен е и методът, по който потребителите получават уведомление за започване на колективен диалог. Вместо позвъняване всеки участник получава къса и опростена нотификация.

Все отново с изключение на нотификация за колективен диалог обновеният Skype предлага и опция за самостоятелно позвъняване. В случай, че групата е под 25 индивида, основателят на диалога може да позвъни на цялата група.

Даунлоуд: Skype
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР