Опозиционен лидер Алексей Навални, който сега изтърпява 9-годишна присъда в

...
Опозиционен лидер Алексей Навални, който сега изтърпява 9-годишна присъда в
Коментари Харесай

Навални за Путин в Time: Как да спрем злодей с армия, ядрени оръжия и членство в Съвета за сигурност на ООН?

Опозиционен водач Алексей Навални, който в този момент изтърпява 9-годишна присъда в наказателна колония при оптимално непоколебим режим е създател на публикацията за Путин в.

Ето какво написа опозиционерът за лидера на Кремъл:

Може би същинската задача на Владимир Путин е да преподава уроци. За всички – от международни водачи и специалисти до елементарни хора. Той беше изключително добър в това през 2022 година

Той ни подсети още един път, че пътят, който стартира с „ единствено малко изборни фалшификации “, постоянно приключва с тирания. А диктатурата постоянно води до война. Това е урок, който не трябваше да забравяме.

Световните водачи лицемерно приказват от години за „ прагматичен метод “ и изгодите от интернационалната търговия. По този метод те си разрешиха да се възползват от съветския петрол и газ, до момента в който властта на Путин ставаше все по-силна. Между глобите и военната и икономическа помощ тази война ще коства стотици пъти повече от тези преференциални контракти за нефт и газ, чието сключване се празнуваше с шампанско.

Путин подсети на всички за „ теста с патица “: в случай че нещо наподобява на патица, плува като патица и кряка като патица, то евентуално е патица.

В този случай би трябвало да се приложи същата логичност: в случай че някой унищожава самостоятелните медии, провежда политически убийства и се придържа към своите имперски заблуди, тогава той е вманиачен, кадърен да провокира кървава баня в центъра на Европа през 21-ви век. И в действителност не трябва да го прегръщате на интернационалните конгреси.

В момента Путин също преподава урок по какъв начин да се анулират икономическите облаги, реализирани от страната си в продължение на 20 години.

Все отново отговорът на основния въпрос, който той слага – по какъв начин да спрем изверг с войска, нуклеарни оръжия и участие в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации – към момента не е виновен. И ние сме тези, които би трябвало да намерим този отговор.

Превод и редакция: Фрог Нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР