Концепцията #DigitalDetox е формат, при който клиентите могат да изберат

...
Концепцията #DigitalDetox е формат, при който клиентите могат да изберат
Коментари Харесай

Бутилка вино в ресторанта за тези, които не си зяпат в телефона

Концепцията #DigitalDetox е формат, при който клиентите могат да изберат да се откажат от технологиите, до момента в който се любуват на другарски миг дружно. Всяка двойка получава по една бутилка вино гратис, а при положение на групи офертата се трансформира на една бутилка на четирима души, се споделя на уеб страницата на ресторанта, споделя бТВ.

 

Според Анджело Лела, притежател на заведението, технологиите се трансформират в проблем. „ Няма потребност да гледате телефона си на всеки пет секунди, само че за доста хора тези устройства са като опиат. По този метод те имат опция да я оставят настрани и да пият хубаво вино “, счита той.

Посетителите на ресторанта имат опция да оставят настрани телефона си, който се слага в лична кутия, под ключ, на входа. След това те демонстрират ключа на сервитьора, който им сервира бутилката вино.

Рецензиите също са под лозунга за цифрова детоксикация – клиентите могат да напишат отзвук за своето ядене, само че на лист, който оставят в кутията. На тези, които оставят най-възторженото мнение, се предлага ядене при идващото им посещаване.

 

Забраната за потребление на смарт телефони е необятно публикувана по света, изключително присъща за изисканите заведения за хранене в Токио, Ню Йорк и Сидни, а мотивацията се крие в основаването на шикозна атмосфера. Ограничаването на потреблението на смарт телефони резервира елегантността на атмосферата, а задачата е да се разграничи от известните и шумни заведения за хранене за бързо хранене.

Друга причина е икономическа – клиентът губи време или като прави фотоси на сервираните ястия, с цел да ги разгласява в обществените мрежи, или като прекъсва потреблението на ястието, с цел да отговори на известие или телефонно позвъняване. Времето за разчистване на масата за чакащия на опашка клиент става по-дълго и това предизвиква стопански вреди на ресторантьора.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР