Според скорошно проучване на Меган Маркъл популярността в Обединеното кралство

...
Според скорошно проучване на Меган Маркъл популярността в Обединеното кралство
Коментари Харесай

Меган Маркъл ще приеме падащата популярност в Обединеното кралство с „щипка сол“ и вместо това ще се фокусира върху успеха в „собствената си страна“, твърди експерт

Според скорошно изследване на Меган Маркъл известността в Обединеното кралство понижава – само че тя евентуално ще одобри новината с „ щипка сол “, твърди специалист (Меган на фотографията в Lights Academy в Абуджа, Нигерия, по-рано този месец)

'Тя е американка и това е мястото, където в този момент е нейният фамилен живот, тъй че ще бъде по-загрижена да увеличи известността си в личната си страна и да се концентрира върху построяването на своята марка American Rivera Orchard и правенето това е голям триумф.

Според изданието, от 31 400 британци цели 65 % не харесват херцогинята, до момента в който 45 % показват отрицателни отзиви за нея.

Обратно, Меган притегли единствено 4 % от позитивните гласове. Изглежда, че специалистът допуска, че Меган би предпочела да вложи напъните си в разрастването на своята марка за готвене American Riviera Orchard, което евентуално ще я поддържа в добра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР