Втори вече са Възраждане с 15,7%. ПП-ДБ са на четвърта

...
Втори вече са Възраждане с 15,7%. ПП-ДБ са на четвърта
Коментари Харесай

Според изследване на Медиана: Възраждане биха били втори, ако...

Втори към този момент са " Възраждане " с 15,7%. ПП-ДБ са на четвърта позиция с 13,7% след Движение за права и свободи (14,2%).

 

Сигурни за наличието си в идващия парламент могат да бъдат и Българска социалистическа партия (9%), и Има Такъв Народ (6,2%).

 

Още три обединения резервират съществени шансове за влизане в Народното събрание – " Синя България ", " Левицата " и " Солидарна България ", показва проучването, представено от БНР.

 

На тези избори можем да чакаме още веднъж ниска изборна интензивност, като пред урните ще застанат сред 2,5 - 2,7 млн. гласоподаватели, заключават от " Медиана ".

Резултатите от това проучване на са прогноза, а отразяват моментната картина на обществено-политическите настройки в страната три седмици преди изборите, показват от организацията.

 

* Изследването е извършено в интервала – 12-18 май 2024 година с 978 индивида (18+ години) посредством директно стандартизирано изявление и е представително за пълнолетното население на страната. Проучването е проучвателен план на организация МЕДИАНА и е осъществено със лични средства.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР