Тази нощ Русия атакува Украйна с 37 ударни безпилотни самолета

...
Тази нощ Русия атакува Украйна с 37 ударни безпилотни самолета
Коментари Харесай

Руските дронове тази нощ с цели Южна Украйна

Тази нощ Русия нападна Украйна с 37 ударни безпилотни самолета от вида " Шахед-131/136 " от регионите на Приморско-Ахтарск и Курск.

" В резултат на противовъздушния пердах всичките 37 шахеда бяха свалени в Киевска, Одеска, Николаевска, Сумска, Винишка, Житомирска, Черкаска и Херсонска области ", се споделя в известието на командира на Военновъздушни сили на украинските въоръжени сили генерал-лейтенант Николай Олешчук.
 Дронове удариха рафинерия в съветския Краснодарски регион
Дронове удариха рафинерия в съветския Краснодарски регион

Руснаците свалили девет ракети ATACMS над анексирания Крим и минимум 60 дрона над Русия

Повечето от тези дронове са атакували южната част на страната , съгласно пресслужбата на Силите за защита на Южна Украйна. " Напрегнатата бойна работа на силите за Противовъздушна отбрана продължи повече от шест часа ", се споделя в утринния отчет. " Силите за противовъздушна защита - Юг унищожиха 24 дрона, 20 от които в небето над Одеска област, три в Херсонска област и един в Николаевска област.

Според тази информация вследствие на падащи парчета в Одеска област е развалена административна постройка ; в Одеса парчета са паднали в двор в жилищен комплекс. Засега няма информация за човешки жертви.
 Украйна свалила всички съветски дронове тази нощ
Украйна свалила всички съветски дронове тази нощ

Над Харковска, Полтавска, Виницка, Николаевска и Днепропетровска област

На собствен ред ръководителят на Херсонската регионална военна администрация А лександър Прокудин сподели, че е развалена пристанищната инфраструктура в следената от Украйна част от региона, където предходния ден избухнаха детонации. Повече детайлности за този удар не се дават.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР