Това стана по време на едночасова реч на Тръмп пред

...
Това стана по време на едночасова реч на Тръмп пред
Коментари Харесай

Тръмп печели гласоподователи - почитататели на оръжията, премахва...

Това стана по време на едночасова тирада на Тръмп пред Националната оръжейна асоциация, откакто републиканецът одобри изборната поддръжка на това авторитетно лоби.

 

Националната оръжейна асоциация поддържаше Тръмп и по време на президентската конкуренция през 2016 година и 2020 година. Този път Тръмп употребява речта си, с цел да насърчи многочислените членове да гласоподават.

 

" Притежателите на оръжие не дали своят вот, ми споделиха преди няколко седмици. И за какво? Ако гласувате, можем да реализираме невиждани триумфи. Знам, че сте непокорни, само че този път дано бъдем непокорни и по едно и също време с това да гласуваме! ".

 

Тръмп още веднъж се опълчи на ограничавания, свързани с притежанието на огнестрелно оръжие. Ройтерс отбелязва, че републиканците постоянно се базират на корекция от американската конституция, която дава право на владеене и носене на оръжие, без значение от честите смъртни случаи с всеобщи стрелби, които дават учредения на демократите да призоват за повече надзор.

 

Организацията благодари републиканеца, че по време на мандата си е подхванал поредност от стъпки, желани от оръжейното лоби, като да вземем за пример да дефинира магазините за огнестрелни оръжия като значим бизнес, който може да остане отворен по време на пандемията от Covid-19.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР