Феновете на Арсенал призоваха Йонас Ейдевал да напусне клуба, докато

...
Феновете на Арсенал призоваха Йонас Ейдевал да напусне клуба, докато
Коментари Харесай

Гневни фенове на Арсенал призовават мениджъра да напусне, тъй като Вивиан Миедема каза да остане

Феновете на Арсенал приканиха Йонас Ейдевал да напусне клуба, до момента в който звездният нападател Вивиан Миедема се сбогува с клуба в прочувствена тирада в събота.

Ейдевал се трансформира в гневна тематика измежду почитателите на Арсенал, откакто излязоха вести, че клубът няма да предложи нов контракт на Миедема. 27-годишната футболистка е най-хубавият голмайстор за всички времена в историята на Женската Суперлига, само че проблемите с травмата я ограничиха до единствено 13 изяви през този сезон.

Стилът на игра, поддържан от Eidevall, не постоянно дава отговор на мощните страни на Miedema и с предна линия, гъмжаща от атакуващ гений, Eidevall настоя, че решението е най-хубавото и за двете страни.

Въпреки това почитателите на " артилеристите " бяха ядосани от решението и показаха тези усеща, до момента в който скандираха да й бъде даден нов контракт, а Ейдевал да бъде уволнен, до момента в който холандският национал изнесе прощална тирада след успеха с 5-0 над Брайтън в последния WSL мач за сезона. Група почитатели също донесоха зн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР