Опитът в политиката е неоценим. Той доминира повече от таланта.

...
Опитът в политиката е неоценим. Той доминира повече от таланта.
Коментари Харесай

Радан Кънев: Правителството ще стои на власт точно толкова, колкото иска



Опитът в политиката е безценен. Той господства повече от гения. Това сподели Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва... към профила от ДСБ в предаването „ Комбина “ по Нова телевизия.

„ Направих доста тежък разбор, когато избирахме новото управление. Още съм в интервал на преоценка. Не съм дал прошка на себе си. Когато става дума за тежка политическа загуба на дясното политическо пространство, това е загуба за цялото общество. Познавам прекалено много такива хора и те не са ни дали прошка “, призна той.

„ Основата на разбора беше, че когато поемаш огромни опасности и си поставяш огромни цели, допустимо е да загубиш и това е тежко. Аз вложих прекалено много в новия план. Заложихме всичко на концепцията, че демократичната концепция може коренно да бъде обединена. Бих посъветвал хората, които ще сплотяват демократичната общественост оттук насетне да си слагат високи цели и да преценят рисковете. Проблемът е за цялото общество, тъй като губи политическия си локомотив. Трябва да отчетем, че българската интелигенция има същностен проблем - да се посвети на общата цел “, уточни Кънев.

Политикът призна, че в този момент имам опция да отделя повече време на фамилията си, което преди не е могъл да направи.

Радан Кънев разяснява абсурда със суджука по този начин "„ В положението на заспалост, в което се намира кабинетът „ Борисов 3”, доста мъчно би починал. Мечките доста рядко умират по време на зимния си сън, в случай че са се нахранили добре преди този момент със сланина. Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и ръководството му са натрупали доста сланина – и политическа, и материална. Правителството ще стои на власт тъкмо толкоз, колкото иска”, съобщи Кънев.

С отпратка към настоящата тематика за „ Суджукгейт” той добави, че насъбраната сланина е от суджуци.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР