Онкологът-мамолог и хирург Аркадий Аксененко разказа какви рискове и проблеми

...
Онкологът-мамолог и хирург Аркадий Аксененко разказа какви рискове и проблеми
Коментари Харесай

Ето кои жени не трябва да си слагат силикон според руски мамолог

Онкологът-мамолог и хирург Аркадий Аксененко описа какви опасности и проблеми имат притежателите на превъзходен бюст. Повечето дами с огромни гърди се гордеят с фигурата си и доста мъже ги харесват точно поради това.

Според хирурга обаче огромните гърди предизвикват освен напрежение в гърба, само че и в долната част на гърба, написа zdrave.to.

Много дами желаят да усилят гърдите си посредством импланти. Те умишлено поемат опасности, с цел да бъдат по-привлекателни. Също по този начин има дами, които трансформират формата и размера на гърдите си след разлъка или бракоразвод. Те, съгласно лекаря, се пробват по този метод да покачат самочувствието си.

Жените с душевен отклонения също могат да " легнат под ножа ".

" Предполагам, че това са комплекси и даже отклонения. Затова отхвърлям и се пробвам да се разгранича тези лекари, които са подготвени за пари да извършат ненужна интервенция. Най-големият имплант, който съм поставял е 450 кубика ", сподели хирургът.

Той не предлага увеличение на гърдите за тези, на които им следва да раждат.

Съвременната медицина ви разрешава да поддържате функционалността на лактация след увеличение на гърдата, само че преди раждането и в първите месеци след тях млечните жлези се уголемяват и това може да аргументи появяването на по този начин наречените „ стрии “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР