Дамянова потвърди, че са фалшифицирани документи, мислели, че имат устно

...
Дамянова потвърди, че са фалшифицирани документи, мислели, че имат устно
Коментари Харесай

Дамянова потвърди, че са фалшифицирани документи, мислели, че имат устно съгласие


Дамянова удостовери, че са фалшифицирани документи, мислели, че имат устно единодушие. Кирил Петков и Атанас Русев са били най-хубави другари и Петков е мислел, че има устното единодушие на членовете на управлението на сдружението, изясни пред Българска национална телевизия някогашния
ПР на „ Продължаваме Промяната “ Диана Дамянова.
„ В Харвард не се преподават административни образования и там (в Политическа партия – бел. ред.) имаше един размах към това да не се съблюдават доста административните правила. И последно – там има един блян на „ Давай, давай, давай, бързо да стане “.
И този блян е изиграл тази глупава роля,
тъй като в тази глупава роля има произвеждане на погрешни документи и то е направено с или без знанието на Атанас Русев, който прочее, е един от най-хубавите другари на Кирил “, твърди тя.
При него я пратил Кирил Петков и Атанас Русев
ѝ оказал помощ извънредно за акцията през 2021 година

„ Хората би трябвало да знаят и подтекста на всичко това. И най-после, Кирил би трябвало да каже: „ Не, това не е правилно “. „ Да – то е правилно, само че ние си мислехме, че имаме тяхното устно единодушие на тези души “. „ Да, то е правилно, само че ние пропуснахме да ги попитаме “.
Това бяха съкровени другари и Атанас Русев
оказа помощ доста в предизборната акция през 2021 година Те (ПП – бел. ред.) са носели 2 години револвер в джоба си – зареден и без предпазител и за тези две години те не взеха никакви ограничения
да се приготвят за това “, съобщи Дамянова.
Бившият ПР на „ Продължаваме Промяната “ съобщи още, че поради същия жанр на бързане, в кабинета „ Петков “ е назначен заместник-министър на вътрешните работи без да бъде получено единодушието му за това. Освободен е дни по-късно.
„ Аз доста се смях, когато тази жена Мария Габриел
написа листата с едни хора, които беше поставила за министри без да ги пита, само че ние същото направихме в ден номер три на кабинета на Кирил Петков, когато бяхме пропуснали или не запомнили да се обадим на заместник-министъра на вътрешните работи. Не желая да ви споделям какви ПР-фликфлаци съм правила, с цел да съумея да загася този скандал.
Човекът, той беше доста заслужен, няма да ви кажа името му,
той стана и сподели „ Аз не съм давал единодушие да вземам участие в този кабинет и не бих дал единодушие да вземам участие “, само че там бързо го заметохме, тъй като тогава бяхме на гребена на вълната “, съобщи Дамянова.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР