Олимпиакос (Гърция), чийто екип носи българинът Александър Везенков, загуби от

...
Олимпиакос (Гърция), чийто екип носи българинът Александър Везенков, загуби от
Коментари Харесай

Везенков: Вярвам, че ще спечелим третия мач срещу Монако

Олимпиакос (Гърция), чийто екип носи българинът Александър Везенков, загуби от Монако със 72:96 (16:10, 12:30, 23:29, 21:27) като хазаин във втората среща от четвъртфиналните плейофи в Евролигата по баскетбол за мъже. Резултатът в серията към този момент е еднакъв 1:1 победи, откакто в първия мач Олимпиакос завоюва със 71:54. Играе се до три триумфа от пет вероятни мача.

Везенков беше най-резултатен за своя отбор с 14 точки, 4 битки, 1 асистенция и 3 отнети топки за 32 минути на терена.

" Започнахме доста добре мача в отбрана и нахлуване, само че загубихме централизация, дадохме им самодейността и те поведоха в резултата. След това не успяхме да обърнем нещата, тъй като Монако игра добре в нахлуване и разполага с огромни гении. Това е спортът ", разяснява той след загубата.
 Везенков беше на равнище, само че Олимпиакос позволи загуба
Везенков беше на равнище, само че Олимпиакос позволи загуба

Гръцкият гранд загуби от Монако в Евролигата

Сега предстоят две семейства за Монако като първото е на 27 април, а второто - на 29 април.

" Ако Монако е толкоз добър и ни победи в три следващи мача, дано се класира заслужено за Финалната четворка. Трябва да подобрим отбраната, да играем 40 минути дисциплинирано, а не като през днешния ден. Можем да играем доста по-добре. Дадохме самодейността на Монако. Аз обаче имам вяра, че ще спечелим третия мач ", добави българинът.

Това не беше нашата вечер. Ние бяхме много нервни, само че ще се върнем. Ще бъдем по-добри в идващия мач. Трябва да поздравя Монако, те изиграха в действителност ужасно и заслужаваха да завоюват. Ние искахме да решим мача през цялото време. Нямахме никакво самообладание, допуснахме 20 неточности, което е голям брой за подобен мач. Наистина съм признателен на нашите почитатели и обещаваме, че ще създадем всичко допустимо, с цел да спечелим идващия дуел в Монако ", сподели старши треньорът на Олимпиакос Йоргос Барцокас.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР