Правим всичко възможно момичетата да са в идеална форма за

...
Правим всичко възможно момичетата да са в идеална форма за
Коментари Харесай

Весела Димитрова: Правим всичко възможно момичетата да са в идеална форма за Игрите в Париж

Правим всичко допустимо девойките да са в идеална форма за олимпийските игри, постарали сме се да сме едни от кандидатите за медали. Това сподели треньорът на националния отбор на България по художествена гимнастика Весела Димитрова в Шумен.

„ Подготвяме се доста съществено за олимпийските игри. В момента сме в лагерна конюнктура. Предстои ни европейско състезание. Момичетата работят сносно, малко по малко се надяваме да се подготвим чудесно за олимпийските игри “, означи Димитрова.

„ От началото на тази година имахме към този момент три – четири надпревари. Постарали сме се музиките ни да са ни красиви, композициите да са ни доста комплицирани по този начин, че да сме едни от кандидатите за медали. Ние вършим всичко допустимо девойките в действителност да са в идеална форма за Игрите, от там нататък – каквото е рекла ориста “, съобщи Весела Димитрова.

На въпрос, обвързван с това, че преди Олимпийските игри в Париж следва европейско състезание и може би там също се търси оптимално положително показване, Димитрова отговори, че не е човек, който слага за цел златния орден.

„ Аз съм си сложила за цел с моя екип да подготвим девойките, да се показват по допустимо най-хубавия метод “, добави тя.

Националният отбор на България по художествена гимнастика показа две свои съчетания на почналия двудневен шампионат по художествена гимнастика за Купа „ Алегро “, който се организира в зала „ Арена Шумен “. Състезанието, което продължава и през днешния ден, е за ансамбли и самостоятелни осъществявания от деца до дами и в него вземат участие повече от 420 гимнастички от България, Турция и Чехия.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР