Бъдещият директор на ЦСКА Михаил Александров ще се занимава не

...
Бъдещият директор на ЦСКА Михаил Александров ще се занимава не
Коментари Харесай

Михаил Александров ще отговаря за инфранструктурните проекти в ЦСКА



Бъдещият шеф на ЦСКА Михаил Александров ще се занимава освен със спортните процеси, само че и с инфраструктурните планове на клуба, твърди " Тема Спорт ". Юношата на " алените " ще получи опция да приложи на процедура знанията, които получи по време на приключената от него през предходната година влиятелна стратегия за мениджмънт MIP на УЕФА. От 800 претенденти в нея влизат единствено 30, като тя води Александров до 9 разнообразни места по целия свят, откъдето имаше опция да черпи опит. Бе в един курс с имена като Сами Кедира, Найджъл де Йонг, Хамит Алтънтоп, Неманя Видич, Бенедикт Хьоведес и Демба Ба. Проектът, с който приключи, пък бе точно за стадионите в България.

Бившият национал ще има съществена роля в управлението на новото оборудване на ЦСКА, както и в развиването на подготвителните бази на клуба - в Панчарево и до парка на Военната академия в центъра на София. Александров към този момент посети комплекса на  " алените " в полите на Витоша, където и сега текат усъвършенствания.

Както е известно, някогашният футболист на Лудогорец беше част от екипа на претендента за президент на БФС Димитър Бербатов. Той, също по този начин, бе и един от основните уредници на провелия се през предходната година благотворителен " Мач на вярата " на Стилиян Петров. Инициативата събра над 850 хиляди лв., които бяха разпределени сред лечебни заведения, профилирани в битката с онкологични болести.
 Михаил Александров е посетил базата в Панчарево
Михаил Александров е посетил базата в Панчарево

Очаква се да бъде разгласен за нов шеф напълно скоро
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР