Окръжният съд в Монтана издаде постоянна мярка за задържане на

...
Окръжният съд в Монтана издаде постоянна мярка за задържане на
Коментари Харесай

Съдът в Монтана остави в ареста за постоянно обвинен за взривяване на гараж в блок

Окръжният съд в Монтана издаде непрекъсната мярка за задържане на Ц.П.В. /55 г./ по обвиняване, че е запалил първокласен автомобил в гараж в блок в Монтана, след което избухнал мощен гърмеж и по този начин бил заплашен живота на 12 фамилии в блока.

През нощта на 7 октомври т. година в гараж под жилищна кооперация в Монтана избухна гърмеж, който унищожи изцяло първокласен джип "Волво ХЦ -60 " - благосъстоятелност на лизингова компания и употребен от юриста Красимир Б. и нанесе вреди на цялата постройка. Особено мощно бяха наранени прилежащ гараж и автомобил в него и апартамент на първия етаж на постройката.

На 23 октомври полицията арестува за закононарушението Ц.П.В., откакто бе направена ДНК-експертиза на откритите на мястото на палежа биологични следи и се оказа, че профила изцяло съвпадал с този на Ц.П.В. Същият е видян и на записи на охранителни камери към блока минути преди гърмежа същата нощ.

От Окръжната прокуратура в Монтана оповестиха, че арестуваният мъж е неведнъж осъждан и има изтърпяни 17 присъди за обири, грабежи, изнасилвания, побои и посягане на чиновник на Министерство на вътрешните работи.

Пред съда обвиненият съобщи, че не е правил закононарушението и е почтен. Определението на Окръжен съд-Монтана може да се апелира пред Софийски апелативен съд в тридневен период, оповестиха от Съдебната палата в Монтана.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР