Около тялото ни още с раждането съществува невидима обвивка, която

...
Около тялото ни още с раждането съществува невидима обвивка, която
Коментари Харесай

Как да проверим с червена свещ къде в дома ни има лоша енергия?

Около тялото ни още с раждането съществува невидима обвивка, която ни пази, като контролира топлината на тялото и не разрешава на нездравословни въздействия да ни доближат.

Под въздействие на неприятните условия на живот или преднамерени енергийни намеси в персоналното енергийно поле тази обвивка може да се наруши. Това се отразява на здравето, а от време на време заплашва и живота на индивида.

Затова изчистването от зловредните енергийни намеси е процедура, на която от ден на ден хора се доверяват. Тя цели да възвърне салдото на силата в тялото, да сътвори удобна среда за протичане на виталните процеси.

Как се отразява неподходящата енергийна среда на индивида?

 Лоша сила в дома

Обикновено признаците са лесна отмалялост, нервност, нервно напрежение и безсилие. Медицината има своето място в проучването на тези неприятни признаци, само че от време на време тя не открива аргументите, които ги пораждат. Една от опциите е неприятно енергийно въздействие.

Откъде се взема неприятната сила в дома?

Фактори за поява на неприятна енергийна среда са методът разполагаем на жилището, подреждането на мебелите, претрупване с движимости и други.

Негативните страсти постоянно се носят и извън. Човек има табиет да носи вкъщи си всички неприятни прочувствени положения, които са го застигнали денем, а те въздействат и на останалите членове на фамилията.

Как да разберем от кое място идва неприятната страст, с цел да се освободим от нейния притежател?

Има доста способи за бърза инспекция на източника на неприятно енергийно въздействие, само че може би най-лесно осъществим от всички е посредством запалена алена свещ.

 Червена свещ

Съвсем просто е - със свещта се обикалят всички пространства в дома, като се стартира от входната врата от ляво надясно, като се отделя изключително внимание на претрупаните места, както и по ъглите. Когато свещта гасне, до момента в който е наоколо до някоя движимост, това е знак, че тази движимост носи отрицателна сила. Където чуете свещта да пращи, това значи, че на това място във вашия дом има отрицателна сила. Най-доброто решение следователно е да се освободи домът от нея.

Не е инцидентно, че в предишното е имало разнообразни празници и традиции, при които едно от наложителните дейности към тях е било да се прочисти къщата. Това значи да се освободи от остарели и ненужни към този момент движимости, да се почисти от прахуляк и застоял въздух, тъй като застоят пречи на обновлението, нужно за свободното придвижване на силите.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР