Около семейство Кардашиян никога не е скучно. Въпреки че привидно

...
Около семейство Кардашиян никога не е скучно. Въпреки че привидно
Коментари Харесай

Крис Дженър проговори за сексуалната трансформация на бившия си съпруг

Около семейство Кардашиян в никакъв случай не е скучно. Въпреки че видимо не водят тежък живот, драмите не стопират, а всичко ново в живота им става вест.
Такава се роди и от изявление пред WSJ Magazine. Крис Дженър - майката на Ким, Кортни, Клоуи Кардашиян, Кендъл и Кайли Дженър проговори за развода и половата промяна на някогашния си брачен партньор Брус Дженър, в този момент Кейтлин Дженър, написа dariknews.bg.

" Всичко беше доста ново и не знаехме по какъв начин да преминем през него - това беше развой, беше потрес, беше действителност и нещо, с което трябваше да се научим да живеем ", признава Крис.

Смяната на пола на Кейтлин Дженър и разводът им се случва през 2015 година. Делото по раздялата им продължава рекордните шест месеца.

" Беше мъчно, тъй като се пробвах да бъда оптимално добър родител и да върша верните неща за децата си в тази обстановка ", спомня си още Крис Дженър.

Днес, 6 години по-късно, Крис твърди, че поддържа положителни връзки с Кейтлин и взаимно се държат много " почтително ". " Тя е татко на две от децата ми, това споделя всичко ", добавя Крис.

Дженър бе запитана и за развода на Ким Кардашиян. Тя го разяснява много обрано, заявявайки, че се надява връзките сред щерка ѝ и Кание Уест да са положителни, както са били сред нея и някогашният ѝ брачен партньор Робърт Кардашиян. Тя постоянно го е описвала като най-хубавия ѝ другар. Бащата на Ким Кардашиян умря през 2003 година.

В края на месеца реалити шоуто, което направи семейство Кардашиян международни звезди, завършва. То има 20 сезона и 272 епизода.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР