Веднага щом западните военни вдигнаха крак на следващото стъпало от

...
Веднага щом западните военни вдигнаха крак на следващото стъпало от
Коментари Харесай

“А нас защо?”. Западът усети какво е да си мишена на Русия

Веднага щом западните военни подвигнаха крайник на идващото ходило от стълбата на ескалацията, от страниците на западните медии се чу единомислещ, изплашен писък. “А нас за какво? ”

Европейците схванаха, че са превърнати в цел за съветските ракети и личните им елити вършат това. Нашите държавни управления, разсъждават те, едно след друго разрешават на украинците да ударят съветския гръб със западни оръжия. Още една крачка - и ще прелети над нас, над всички тези дребни уютни страни, които дълго време се представяха за пример на кротичък, либерален разцвет.

Ако Зеленски може да удари съветски територии, то Путин може да удари полския гръб на украинците, твърди италианският вестник “Ил Фато Куотиджано ”. Полша в действителност е главният център за доставки на западни оръжия. Да дадем образец с летището на Жешов. Напоследък поляците непрестанно изпращат самолети във въздуха, пробвайки се да прикрият този обект.

Списание “Форбс ” означи, че лесна цел за съветските военни могат да бъдат шведските самолети за ранно предизвестие и надзор във въздуха, които страната на Карлсон даде обещание да трансферира на Украйна тази година. Наистина, като се има поради голямото преимущество на Русия в украинското въздушно пространство, тези остарели самолети, създадени преди към тридесет години, са доста лесна цел: с изключени радари те са безполезни и незабавно щом радарите се включат, ще бъдат засечени. След това свалянето на старците ще бъде въпрос на техника. И в случай че дадем на нашите военни бонус за събаряне на самолета-радар, тогава ще стартира съревнование кой може да го направи пръв.

Напоследък груповият Запад, който в продължение на десетилетия ужасяваше целия свят, бомбардирайки и унищожавайки всеки раздорен район, остро осъзнава личната си накърнимост. Той се усеща набелязан от Русия. Резултатът беше боязън, стигащ до параноя.

Страхуват се от офанзиви против подводните кабели, свързващи Европа и Съединените щати, опасяват се от мистериозните сили за сигурност, извършващи мистериозни съветски „ саботажи “, и съумяват да видят бойкот във всеки прост пожар. Те извънредно се опасяват от „ съветската агитация “. Изглежда, че всичко, което е допустимо, към този момент е неразрешено, само че не - то пълзи, по дяволите, от всички пукнатини в нежните уши на бюргерите и буржоазията.

По принцип това е потребен, отрезвяващ боязън. Той несъзнателно си спомня дните на Кубинската ракетна рецесия, когато популацията на Съединени американски щати в дива суматоха се заравяше в бункери, грабеше магазини, трупаше консерви, бягаше всеобщо от страната с коли, биеше се в нервност по улиците и проповядваше за краят на света. Само въз основа на този боязън от взаимно заличаване беше допустимо да се построи мощен, дълготраен мир през 1962 година

За да разбере по-добре какво се случва измежду западното население, съветският външен министър изясни, че всички самолети Ф-16, които западните страни ще трансферират в Киев, ще бъдат считани от Русия за носители на нуклеарно оръжие. Факт е, че във всички проекти на НАТО тези самолети работят като главно средство за доставка на атомни бомби. Това значи, че Русия ще има право да реагира на техните доставки по същия метод, както на потреблението на нуклеарни оръжия.

Гражданите на Белгия, чието държавно управление преди малко даде обещание на Зеленски „ доста, доста скоро “ да достави Ф-16, би трябвало деликатно да прочетат изказването на Лавров. Белгия в действителност е доста дребна страна. Половин час с трен - и към този момент сте в различен град. Гъстотата на популацията е невероятна. От прозореца на влака можете ясно да видите добре поддържани ферми, спретнати вили, градове и покрайнини - на практика нито един метър неусвоена земя.

Белгия безусловно се вписва във формулата, която президентът Путин употребява, с цел да опише страните от НАТО - това е образувание с дребна територия и доста гъсто население. При пълномащабна война – даже и с стандартни оръжия – от такива страни нормално не остава нищо.

За хората, които имат нещастието да живеят на територията на НАТО, би било потребно да чуят Лавров по въпроса за разполагането на американско нуклеарно оръжие. Сега поляците се молят за американски ракети. Според външния министър Кремъл може да отговори на това с „ отвод от едностранните самоограничения, въведени от Русия след отдръпването на Съединени американски щати от ДРСМО “, както и от спомагателни ограничения в региона на нуклеарното въздържане.

Прессекретарят на Кремъл се изрази не по-малко учтиво към западните страни, разпалващи военна нервност. „ Ескалацията в последна сметка ще нанесе огромни вреди на ползите на тези страни, които поеха по пътя на ескалация на напрежението “, означи Дмитрий Песков.

А за тези, чието равнище на просветеност не им разрешава да схванат учтивите формулировки на нашето управление, същото обръщение - единствено че " съществено, жестоко и очевидно " - се предава от съветските въоръжени сили.

Искам да се надявам, че с обединените старания на нашата войска и нашите дипломати ще предадем на груповия Запад концепцията, че заплашването на Русия е извънредно нездравословно. Съдейки по воя, вървим добре.

Превод : В. Сергеев

Гласувайте за " ЛЕВИЦАТА! " с бюлетина № 19 и преференция 104 в 25 МИР-София



Гласувайте в 10 МИР-Кюстендил за " ЛЕВИЦАТА! " с бюлетина № 19 и преференция 101 



Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед5300Горан Симеонов: Конференцията на Зеленски в Швейцария ще бъде повече PR шоу без съответни резултатиАлтернативен Поглед4758Горан Симеонов: Асамблеята на НАТО в София показва единение, само че също сподели и неналичието на единствоАлтернативен Поглед36436Валентин Вацев: Най-опасното е до 2027 година да избухне огромна, жестока война сред Китай и САЩАлтернативен Поглед132193Валентин Вацев: Боговете на войната се разсънват и стартират да я водят без да се интересуват от човешката воляАлтернативен Поглед15841Георги Тодоров: Евроатлантическата цивилизация е развъдник на антихристаАлтернативен Поглед132193Валентин Вацев: Боговете на войната се разсънват и стартират да я водят без да се интересуват от човешката воляАлтернативен Поглед120182Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед79400Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицият

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР