Огромен имот на златно място с рекордна цена, обяви вчера

...
Огромен имот на златно място с рекордна цена, обяви вчера
Коментари Харесай

Златен имот на морето изуми всички с рекордна цена!

Огромен парцел на златно място с рекордна цена, разгласи през вчерашния ден за обществена обмен частният правосъден реализатор от Бургас Станимира Николова. Това сподели инспекция, направена от Флагман.бг.

Става въпрос за 70 дка на брега на морето в местността Отманли.




Това е една от четирите здания в комплекса, само че наподобява в окаяно положение

Цената не е по никакъв начин дребна и към този миг това е най-скъпата обществена обмен в България. Търгът ще стартира от 58,23 милиона лв..







Процедурата потегля след искане на Община Бургас – за неплатени локални налози, само че като взискател се причислява „ Банкиа С.А.”, която претендира за над 50 млн. лв..







Собственик на парцела е „ Атиа резорт” ЕАД, еднолична благосъстоятелност на „ Атиа спейн С.Л.”, записана във Валенсия.

Представляващи на „ Атиа резорт” ЕАД е Фернандо Бласко и Хавиер Валс. Испанците вземат участие в още няколко български компании с ползи в областта на туризма, регистрирани в Царево, Несебър и София.

От последния оповестен финансов доклад на българското сдружение – за 2013 година излиза наяве, че се приготвя капиталов план, само че той по този начин и не е осъществен, тъй като през 2014 година дружеството-майка в Испания банкрутира и това повлича българския клон на компанията.

Цената на парцела наподобява прекалено висока, тъй като въпреки и да е на брега на морето в мястото, известно като „ Бургаската Витоша”, то има единствено 2 хиляди кв.м застроена повърхност и те са в окаяно положение, излиза наяве от фотосите на ЧСИ-то.

Изглежда невероятно да се стигне до продажба на първия търг, само че знае ли човек.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР