Официалният уебсайт на руския автомобилен завод стартира проучване на тема

...
Официалният уебсайт на руския автомобилен завод стартира проучване на тема
Коментари Харесай

АвтоВАЗ предлага да решим каква ще бъде новата Lada Niva

Официалният уеб страница на съветския авто цех започва изследване на тематика " Lada 4x4 Vision: продължение на легенда или живот от нулата ". Всички точки на изследването по един или различен метод са свързани с концепцията Lada 4x4 Vision, показана през 2018 година и до каква степен тя подхожда в очите на потребителя на появяването на серийната Lada 4x4 от ново потомство.

Чрез това изследване управлението на АвтоВАЗ се пробва да разбере дали дизайнът на концепцията и обособените ѝ детайли в действителност припомнят на автомобилистите на паметното SUV, което се създава и в този момент, дали изразен X-стил е нужен въобще за нов автомобил или е належащо да се резервира ретро излъчването и изобщо дали Lada 4x4 Vision е привлекателна за покупка.

Дали тази анкета е единствено способ за повишение на интензивността на потребителите или дали в действителност е пристигнало времето да се създаде екстериора на нова серийна Niva не е ясно, както не се знае дали съветската марка се нуждае от мнението на елементарните водачи.

Проектът на новата Lada 4x4 има вътрешнозавозско означение Lada 4x4 NG, т.е. „ ново потомство “. От няколко години инженерите и търговците вземат решение каква да е платформата за новото потомство Lada 4x4 и се пробват да схванат дали да създадат автомобила същински всъдеход или кросоувър.

След представянето на Lada 4x4 Vision обстановката беше отчасти изяснена, макар че това не беше доказано или коментирано публично: в концепцията бяха употребявани детайли от шасито на Dacia Duster.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР