Официалната репетиция на Церемонията по откриването на зимната Олимпиада ще

...
Официалната репетиция на Церемонията по откриването на зимната Олимпиада ще
Коментари Харесай

Откриват Олимпиадата пред 20 хиляди

Официалната подготовка на Церемонията по откриването на зимната Олимпиада ще се състои в събота на олимпийския стадион в ПьонгЧанг от 20.00 часа локално време, оповестява " Йонхап ". На събитието са поканени 20 хиляди души, измежду които доброволците на Игрите, поданици на града и публични лица. Зрителите ще бъдат задължени да запазят в загадка програмата, като нерегламентирано снимане на части от подготовката или обществено оповестяване на елементи от нея могат да доведат до правосъдни дейности против нарушителите от страна на уредниците.

Строго неразрешено е внасянето на камерите и фотоапарати, а домакините ще наблюдават и за потребление на мобилни телефони и други записващи устройства. Организаторите чакат мразовито време и температури от минус12 градуса по Целзий в събота. Официалната Церемония по откриването на Зимната Олимпиада в ПьонгЧанг ще се състои на 9 февруари, когато прогнозите са за температури от минус 7 градуса, само че чувството ще бъде за по-студено време поради вятъра.
They're finally here Ready to host over 5,900 athletes and officials, the two Olympic Villages were officially opened today in #PyeongChang and #Gangneung@iocmedia @Olympics @Korea_Olympic @pyeongchang2018 pic.twitter.com/BCSbG5CCSl
— Olympic Channel (@olympicchannel) February 1, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР