ОДМВР-Бургас разкриха подробности за гонката в града, съобщиха от полицията. Задържани

...
ОДМВР-Бургас разкриха подробности за гонката в града, съобщиха от полицията.
Задържани
Коментари Харесай

От ОДМВР-Бургас разкриха информация за гонката в града

ОДМВР-Бургас разкриха детайлности за гонката в града, оповестиха от полицията.

Задържани са били двама престъпно проявени мъже – на 44 години от харманлийското село Поляново и на 59 години от София , както и 21 годишна бургазлийка . Те са били хванати вследствие на полицейските дейности на чиновници от отдел “Криминална полиция ” и Четвърто РУ-Бургас.

44 годишният мъж и бургазлийката са били арестувани директно след осъществяване на домовата кражбата на жилището. Жилещето е ситуирано на деветия етаж в небостъргача в ж.к. „ Меден Рудник “. Съучастникът им – 59 годишния софиянец, се опитал да избяга с лек автомобил, с немска регистрация, само че е бил заловен в региона на ул. „ Транспортна “ до магазин “Пежо ” в к-с “Изгрев ”.

По време на преследването са били нанесени леки материални вреди на четири автомобила . Софиянецът е бил тестван за приложимост на алкохол и опиати, като пробите са били негативни. Констатирано е, че в жилището е било проникнато, посредством разтрошаване на патрона с отвертка .

Откраднати са били 4500 евро, 500-600 лв., 300 турски лири и златни украшения . Процесуално-следствените дейности по случая не престават и все още.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР