Очертахме ясно политика на по-чести срещи между експертите на България

...
Очертахме ясно политика на по-чести срещи между експертите на България
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма промяна в позициите на София и Скопие


Очертахме ясно политика на по-чести срещи сред специалистите на България и Северна Македония. Това съобщи министър-председателят Кирил Петков. По думите му позициите и на двете страни остават непроменени.

Министърът на външните работи Теодора Генчовска ще отиде в Скопие във връзка честванията на 150 година от рождението на Гоце Делчев. Премиерът и президентът Румен Радев ще отдадат респект на революционера в Благоевград.

Попитан дали е планувал да отиде в западната ни съседка за честванията, министър председателят сподели: „ Димитър Ковачевски (б.р. македонският премиер) е в Брюксел, по тази причина го направихме на равнище министри. Ще има общо честване и то на доста високо равнище “.

Относно думите на водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по-рано през днешния ден, Петков разяснява: „ Когато господин Карадайъ се изрича остро, това значи, че се движим в вярната посока “. Петков добави, че чака скоро резултати от Министерство на вътрешните работи по отношение на инспекцията в „ Булгаргаз “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР