Очаквам министър Цеков незабавно да заведе дело за собствеността на

...
Очаквам министър Цеков незабавно да заведе дело за собствеността на
Коментари Харесай

Коментар | Обяснимата любов на Пеевски към САЩ

" Очаквам министър Цеков неотложно да заведе дело за собствеността на храма. Като нападат по правосъден път претенциите на съветската страна към собствеността на църквата, българските институции ще защитят публичния интерес и храмът ще бъде отворен още веднъж за хората ", " Правителството неотложно да приложи европейската възбрана за влизане в страната на коли с съветска регистрация... От бързите и съответни дейности на държавното управление във връзка с осъществяването на условията за присъединението на България към Шенген зависи до края на годината това да е реалност. " Това са единствено част от словесните интензивности на водача на Движение за права и свободи Делян Пеевски в последните няколко месеца. Те естествено се подразбират от единствено себе си и по този начин или другояче ще се случат. Нещо като сутринта на зазоряване да кажеш: " Очаквам от слънцето да изгрее. "

В общи линии няма животрептящ въпрос в страната, по който известният с мълчаливостта си народен представител на Движение за права и свободи да не се е изказал. Народът споделя - на всяка гозба мерудия. Но има една линия, в която той е изключително грижлив - да взима отношение по тематики, за които счита, че са значими за Съединени американски щати, като показва безапелационни проамерикански позиции. Идеята зад това е транспарантна - глобеният за корупция по американския закон " Магнитски " се надява да получи помилван.

В същото време се вижда, че Пеевски не стопира да експлоатира институциите, в които има въздействие. Миналия петък ДАНС постави началото на едно от най-бруталните предизборни дейни мероприятия с анулацията на машинното гласоподаване преди първия тур на локалните избори. Но пък тази седмица изгони съветски разузнавач.

Подобно държание се вижда и при Борисов, с който Пеевски към този момент напълно обществено работи в тандем. Бившият министър председател играе основна роля в опитa за реабилитация на депутата от Движение за права и свободи, който основно с помощта на него е част от ръководещата коалиция. Посланието, което те - дружно, поотделно и през следените от тях институции, насочат към Съединени американски щати е, че ще пазят американските ползи тук. В подмяна, в случай че може, да ги оставят тук да вършат каквото желаят и несъмнено, да не ги глобяват за корупция. Дали това ще мине няма по какъв начин да се каже в профил, само че до момента в който има вяра, демонстрациите ще продължат.
Реклама Свързани публикации ГЕРБ-ДПС поеха рисков курс към компрометиране на изборите 28 октомври 2023, 00:46 Коментар | Функцията на " изпълняващия функционалността " 20 октомври 2023, 06:19
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР