Обявеното в България извънредно положение заради пандемията от коронавирус и

...
Обявеното в България извънредно положение заради пандемията от коронавирус и
Коментари Харесай

Колев: "Левски" е в тежка ситуация заради извънредното положение

Обявеното в България изключително състояние поради пандемията от ковид и краткотрайното преустановяване на шампионата са провалили договарянията сред " Левски " и нов рекламодател, които са били във крайна фаза. Това заяви изпълнителният шеф на клуба Павел Колев.

" Миналата седмица, безусловно преди въвеждането на изключителното състояние, бяхме пред сключване на рекламен контракт с нов рекламодател . Не беше в кой знае какви размери, само че задоволително значим, че да нарани клубния бюджет. Хората се обадиха правилно и обявиха, че са подготвени да възобновят диалозите след нормализиране на обстановката. Ясно е, че сега, какъвто и да е рекламен контракт и рекламен бюджет от тяхна страна би бил неправилен за " Левски ", с изключение на от морална позиция, защото няма мачове, на стадиона не се организират никакви събития ", сподели Колев пред " Канал 3 ".

Той изясни, че обстановката сега е сложила " Левски " в огромно усложнение, защото са спрели и приходите към клуба.

" Мислим отдалечено с сътрудниците за някои маркетингови интензивности, с които освен да активизираме почитателите, само че и да организираме някакъв пресен приток на пари към клуба. Защото разноските си вървят, а доходи няма отникъде все още. Феновете направиха повече от задоволително, напрактика клубът съществува с помощта на тях . В последния месец бяха събрани към 1,5 млн. лева, което е без казус във футболната история в България .
За страдание, поради неналичието на мачове бяхме принудени да затворим клубния магазин. Онлайн продажбите са доста сложни за осъществяване, по простата причина, че и куриерските услуги са блокирани сега. Всичко това ни слага в извънредно сложна обстановка.  Обмисляме разновидности със сублицензиране , на отдаване на марката " Левски " на производители на разнообразни артикули. Няма да разгадавам детайлности, защото сме в развой на договаряния. По всяка възможност това ще е един от методите да осигурим някакви свежи приходи. Мислим и други разновидности, само че ситуацията при нас е изключително тежко, защото няма метод сега да осигурим пресен приток на пари ", разяснява още шефът на " Левски ". Той изрази вяра, че БФС и Професионалната лига ще проявят по-голяма интензивност от един миг нататък, с цел да защитят икономическия интерес на клубовете , тъй като тези проблеми не стоят единствено пред " Левски ".

Иначе клубът ще съблюдава рекомендацията на Медицинската комисия към БФС да се приключи всевъзможен подготвителен развой до 29 март. " Това е реалистичният период, в който могат още веднъж да упражняват футболистите, тъй като сме длъжни да съблюдаваме напътствията на Националния спешен щаб. В момента страхът е по-голям от професионализма. Сега на никого няма да е прелестно да се съберат 25 футболисти в една съблекалня ", изясни Павел Колев.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР