Обвиняемият Миленко Рангелов живеел с пострадалата жена на семейни начала

...
Обвиняемият Миленко Рангелов живеел с пострадалата жена на семейни начала
Коментари Харесай

Откритата мъртва жена в Пловдив е бита с юмруци няколко часа


Обвиняемият Миленко Рангелов живеел с потърпевшата жена на фамилни начала в продължение на 20 година Те имали няколко деца. С множеството от тях обитавали едно домакинство в Пловдив. Обвиняемият постоянно употребявал алкохол, след което упражнявал физическо принуждение над Сийка Ангелова. Поради тази причина, дамата се преместила да живее при майка си през 2019 година От Районен съд – Пловдив била издадена заповед за незабавна отбрана, която забранявала на Миленко Рангелов да приближава жилището й, местата, които посещава, както и да упражнява физическото и психическото принуждение по отношение на нея. След известно време обаче потърпевшата още веднъж се върнала да живее при М.Р. и децата им. 

На 20 октомври 2020 година, обвиненият, още сутринта, почнал да използва алкохол и да бие Сийка Ангелова. През деня той неведнъж нанесъл побой над дамата, като я удрял с юмруци и ритници по цялото тяло. Една от дъщерите им се пробвала да й помогне, само че М.А. не й разрешил. От побоя, траял няколко часа, дамата изпаднала в безсъзнание. Към 22,30 ч. бил подаден сигнал на тел. 112. Пристигналите на място лекари установили гибелта на Сийка Ангелова. Обвиняемият бил арестуван.

Според заключението на направената съдебномедицинска експертиза, потърпевшата е имала голям брой травматични увреждания по главата, тялото и крайниците. Причината за гибелта й е остра кръвозагуба с излив на кръв в коремната празнина, в резултат на скъсване на вътрешни органи от мощен удар с пестник или крайник.

Обвиняемият Миленко Рангелов е с взета мярка за неотклонение " задържане под стража “ и понастоящем се намира в пандиза.

Предвиденото от закона наказване за закононарушението, в което е упрекнат е отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

Предстои Окръжен съд – Пловдив да насрочи съвещание по делото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР