В Бургаския окръжен съд започва разпоредителното заседание срещу Омар Абдан

...
</TD
>В Бургаския окръжен съд започва разпоредителното заседание срещу Омар Абдан
Коментари Харесай

Започва делото срещу Омар – шофьорът на автобуса-убиец, отнел живота на двамата бургаски полицаи

В Бургаския областен съд стартира разпоредителното съвещание против Омар Абдан – водачът на рейса – палач, който се заби в патрулка и лиши живота на двамата бургаски служители на реда Атанас Градев и Йордан Илиев, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

Преди съвещанието прокурор Димитър Узунов съобщи, че откритите обстоятелства по време на следствието водят до безапелационен извод за съзнателно осъществяване на закононарушението. " В хода на съденото разследване ще бъдат изяснени обстоятелствата, които водят до този извод. По отношение на най-тежката подготовка, че действието съставлява изключително тежък случай, също са налице обстоятелства и условия. Прокуратурата се постара да обясни всички обстоятелства от момента на влизането на обвинения на територията на България досега на закононарушението. Предвиденото по закон наказване е от 15 до 20 години, или пожизнен затвор. Особено тежкият случай се потвърждава от доста обстоятелства,  събрани в хода на производството. Беше открито по безспорен метод, че причинителят на това тежко закононарушение е пълновръстен “, сподели прокурор Узунов.

" Прокуратурата е решила, че закононарушението е съзнателно, импортиран е подобен обвинителен акт. Ние ще пазиме тази теза до края на правосъдния развой. Настояваме за оптимално сурово наказване, планувано по закон. Няма по-тежко закононарушение от това да убиеш двама служители на реда, които извършват служебния си дълг, напълно съзнателно и невъзмутимо “, съобщи юрист Петър Димитров, представляващи околните на починалия служител на реда Атанас Градев.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР