Обвинениято е за участие в организирана престъпна група заедно с

...
Обвинениято е за участие в организирана престъпна група заедно с
Коментари Харесай

Шефката на агенция Митници е обвинена за участие в ОПГ

Обвинениято е за присъединяване в проведена незаконна група дружно с още 3 лица. Адвокатът посочи, че Банкова не познава участниците в тази група. Банкова евентуално ще бъде арестувана за 72 часа, като следва мярката ѝ да бъде гледана в съда, добави Натина, съобщи БНР.

 

Служители на КПКОНПИ са споделили в неофициални диалози с Натина, че през днешния ден а е бил осъществен обиск в дома на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, който подаде оставка от поста по-рано през днешния ден.

Според Натина повдигнатото обвиняване против Банкова е " цялостно с фактологични неточности ". 

 

след акцията на ДАНС и Антикорупционната комисия в Агенция „ Митници ” през вчерашния ден. Сред тях са Петя Банкова и заместникът ѝ Людмил Маринов. 

 

" Петя Банкова е с доста високи морални качества. Винаги е била доста сензитивна на тематика корупция. Тя разруши канали, които са събирали подкупи по всевъзможни митнически и полицейски пунктове. Банкова имаше данни, че с парите от опиатите, които бяха арестувани на частно пристанище в Бургас в пратка с банани, са щели да се употребяват за пазаруване на избори. Някой се погрижи тя да не си свърши работата “, на задържаната шефка на " Митници ".

 

По думите на адвокатката Банква е отказвала да мачка хора, за който е получавала заповеди от управлението.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР