Общото отчетно-изборна събрание на Българската федерация по волейбол няма да

...
Общото отчетно-изборна събрание на Българската федерация по волейбол няма да
Коментари Харесай

Общото събрание във волейбола ще е с маски

Общото отчетно-изборна заседание на Българската федерация по волейбол няма да бъде отменяно поради епидемията от ковид в страната.

" Тъй като доста от волейболните клубове се заинтересуваха по отношение на провеждането на идното Общо отчетно-изборно заседание в София, желаеме да уведомим нашите членове, че Българска федерация по волейбол е взела всички нужни защитни средства за провеждането на събранието. Ще бъдат раздадени защитни маски и пространствата ще бъдат авансово дезинфекцирани. Събранието ще бъде извършено на авансово оповестената дата, 13 март (петък) от 10:00 часа на оповестеното място и със същия дневен ред ", разяснява за формалния уебсайт на БФволейбол вицепрезидентът Любо Ганев. Той е единственият претендент за поста ръководител на БФВ на мястото на инж. Данчо Лазаров.

Във връзка със Заповед № РД-09-196/08.03.2020 година, подписана от министъра на младежта и спорта господин Красен Кралев, Българска федерация по волейбол Ви уведомява, че считано от 09.03.2020 година се прекратява провеждането на срещите от държавните шампионати по волейбол за подрастващи на всички равнища и във всички възрастови групи до второ разпореждане. Срещите от държавните шампионати по волейбол за мъже и дами ще се играят без наличието на аудитория.

Съгласно същата заповед,  в областите Габрово и Плевен се прекратява провеждането на спортни мероприятия до второ разпореждане, оповестяват още от БФВ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР